18. apr 2006 18:33
jelcy, ta krema je slišat dobra, a je zelo kisla, ker je iz jogurta? Teka
18. apr 2006 18:33
jelcy, ta krema je slišat dobra, a je zelo kisla, ker je iz jogurta? Teka
18. apr 2006 19:46
Po moje tole ni kislo, pa še sladkor dodaš. Jogurtove kreme ali pa torte so ponavadi osvežilne in zelloooo dobre!! Tatjana Bergant
18. apr 2006 19:54
Lahko pritrdim Tatjani. Nedavno sem sama delala kremo iz jagod in jogurta - navadnega -, dodala sem samo žlico sladkorja, pa krema ni bila nič kisla (naredila sem jo z jagodami, ki zdaj še niso tako zelo sladke kot v pravi sezoni). Zelo osvežilne in lahke so jogurtove kreme. Mamamia mamamia
18. apr 2006 21:18
Jaz pa za barvanje smetane in krem uporabljam jedilne barve- koncentrirane- dodam le par kapljic. Janja Mihalj
19. apr 2006 8:26
Jaz sem predvčerajšnjim pekla tole torto. Zelo so jo hvalili in še zelo enostavno in hitro jo je pripraviti. http://www.kulinarika.net/baze/receptirezultati.asp?kat Biskvit sem prepojila z jagodnim sokom, namesto sladkorja sem v kremo vmešala nekaj žlic jagodne marmelade, na vrhu torte pa nadevala odtaljene jagode in jih prelila z želatino kuhano na soku, ki je odtekel jagodam pri taljenju. Njami! LP, KatjuškaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Svedri s parmezanovo kremo
Kavna torta (Coffee cake )