3. mar 2006 13:47
Super. Zasvojene imam rad. Posebno tiste ki potem naročijo Pluska Ne bom se delal da mi je vseeno, če mi ni... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
3. mar 2006 13:47
Super. Zasvojene imam rad. Posebno tiste ki potem naročijo Pluska Ne bom se delal da mi je vseeno, če mi ni... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
3. mar 2006 13:52
Jernej, zakaj pa ni pri anketi še ene možnosti? Jaz po resnici namreč ne pašem v nobeno kategorijo, v eno sem se sicer dala. Mi imamo perjad vso doma. Dobro, da sta si naša dva premislia in nista nabavila še pava, tega pa res ne vem, kam bi dali. Loni Makaroni
3. mar 2006 14:06
jernej je napisal/a: |
Super. Zasvojene imam rad. Posebno tiste ki potem naročijo Pluska Ne bom se delal da mi je vseeno, če mi ni... Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije |
3. mar 2006 20:22
Jernej, živjo! Ker ne vem, kdaj se bova spet srečala v klepetalnici, sem se spravila kar na tvojo stran , da ti povem, kako super so fotke Sicer sem porabila kar precejšen del popoldneva, da sem kolikor toliko spodobno prišla skozi... Kakšen škratek! Pa kako je fotogeničen! Pa Joško, pa Dino, pa vsi skupaj! Na Kreti se blazno podjetno drži.... In ko sem prebirala komentarje.... Mogoče ta trenutek zvenim evforično, ampak sem navdušena, res. Imam tudi sama eno tako - bolj željo kot navado, da moram vse ovekovečit na filmu. Albumi se mi kar nabirajo in starejši ko so, bolj so dragoceni. So pa brez komentarjev, kar se mi zdi velika škoda.... Sploh če so tako duhoviti! Če bo še kaj novega, bomo pa tudi videli, a ne? Pozdravček! VranaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zelenjavna mineštra
Polnjene paprike