IŠČEM RECEPT ZA RIBJI BIFTEK, KI SEM GA NEKOČ JEDLA V NEKI GOSTILNI, VENDAR GA NISEM ŠE NIKJER ZASLEDILA.
Ribji biftek
neznan uporabnik
25. okt 2001 7:32
Ali je bil ta "biftek" v bistvu namaz, bele barve? Potem gre za nekaj v stilu "bakalar na belo".neznan uporabnik
25. okt 2001 8:40
Jaz imam recept za odličen ribji biftek, vendar ga trenutno ne najdem. Obljubim pa, da ga priskrbim v roku 1 ali 2 dni. Moj ribji biftek ni bele barve, pač pa rdeče oz. rjave. Lp, Beti.neznan uporabnik
25. okt 2001 9:01
Recept za lososov biftek: lososov file narežeš na dribne koščke (grobo zmelješ v multipraktiku) pol rdeče ali zelene paprike pol čebule sol po okusu grobo zmlet poper sok pol limone Vse sestavine dobro premešaš, daš v hladilnik za cca 2 uri, da se malo uleži in postrežeš enako kot tatarski biftek. kajaneznan uporabnik
25. okt 2001 10:49
Tunin biftek: 2 čebuli 2 žlički kaper 4 manjše kisle kumarice 2 žlički gorčice 2 trdo kuhani jajci 2 rumenjaka 6 Rio Mare Vse sestavine zmiksaj. Če je masa preveč tekoča uporabi več tunine.neznan uporabnik
1. nov 2001 12:49
Zdravo! Nisem pozabila na vas, ampak tega recepta res ne najdem. Še malo bo treba počakati. Upam, da se ne mudi preveč! Lp, Beti.neznan uporabnik
3. nov 2001 0:27
Hvala za odgovore, mudi se mi nič,ko utegnem pa preizkusim Že poslane recepte.neznan uporabnik
3. nov 2001 22:38
Pravi bakalar al bianco se dela iz sušene polenovke, ki jo čez noč namočimo v vodi. V isti vodi, ki ji dodamo jušno zelenjavo in sol potem polenovko skuhamo (cca 2 uri). Kuhano polenovko očistimo vseh koščic. Pri pravem bakalarju je potrebno meso polenovke in začimbe zbijati v možnarju mi pa raje uporabimo kar multipraktik. Od začimb se dodaja čim več strtega česna, sol, poper, olje (oljčno) in pa nekaj tekočine v kateri se je kuhala polenovka. Sestavine mešamo dokler namaz ni željene gostote. Nekateri bakalarju dodajajo kuhan krompir ampak to ni tisto pravo, lahko pa zadevo zgosti če smo s tekočino pretiravali. lpKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Gnetemo, pečemo in jih že jemo
Milijonska juha