13. mar 2006 18:43
Čebulice so šle v zemljo pred zadnjim navalom sneženja,tako do so bile v skrinji približno 14 dni. Zdaj pa le čakam da pride pomlad. Vesna Leben
13. mar 2006 18:43
Čebulice so šle v zemljo pred zadnjim navalom sneženja,tako do so bile v skrinji približno 14 dni. Zdaj pa le čakam da pride pomlad. Vesna Leben
13. mar 2006 19:04
rimljanka je napisal/a: |
Do naslednji cvetov pa naj te tolaži spodnja slikca, vonja žal ni zraven. http://oreh.pef.uni-lj.si/~markor/krama/hiacinta. rimljanka Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 27. feb 2006 18:20:13 |
13. mar 2006 19:11
ha, ha, naj tole razumem kot: moj nov računalnik diši ali kot: s slikic na mojem novem računalniku se širi vonj. Kaj pa bo, ko bo na slikci kak gnil krompir???? Še dobro, da so tole hijacinte. rimljanka
13. mar 2006 21:07
S hiacintami sem cool, so mi že uspele Ne vem pa, kje bi dobila čebulice šmarnic (Solzice, Prežihov Voranc). Ima kdo kakšen nasvet? In morda kakšen napotek, kako ravnati z njimi... Pozdravček! Vrana
13. mar 2006 21:13
Niso čebulice, so stebelni ali koreninski gomolji, zdajle ne vem Zdaj jih skoraj zanesljivo dobiš v vsaki bolje založeni trgovini te sorte: Kalia, Bau.... Merkur,.... Posadi kot piše, rade imajo rahlo polsenco, kot v naravi, pa rade se zelo razrastejo v nekaj letih. Malo jih je treba pognojiti, to je pa vse. Če jih boš kupila, se pa oglasi, pa povem še kaj več. Tudi če jih ne najdeš, se oglasi, bomo kaj pomagali. Pozdrav. rimljanka
13. mar 2006 22:57
Vrana, na zadnje sem jih videla v Merkurju tam, kjer prodajajo ostale čebulice. Pogelj še v Kaliji ali pa v Semenarn, Zadrugi, DM-u. Lani so imeli tudi velike zvončke in pa logarice....... LP juhica Sporočilo je spremenil(a) juhica101 dne 13. mar 2006 22:57:30
14. mar 2006 18:56
O, hvala, dekleta! V soboto se bom odpravila na vikend, torej moram v teh dneh po nakupih. Verjetno se bom odločila ne le za šmarnice, ampak tudi za zvončke. Hvala še enkrat, neverjetne ste, vedno najdete rešitev! Pozdravček! Vrana
14. mar 2006 19:22
Vrana, kje pa imaš vikend, da boš lahko v tem mrazu in snegu že rožice sadila? rimljanka
14. mar 2006 20:05
Moje čebulice pred leti so se odtalile, od kristalčkov vode so popokale celice in dobila sem en kupček gnoja. Več sreče prihodnjič. frina
14. mar 2006 20:23
Tja, proti Blokam.... Mislim, da zemlja nebi smela biti zmrznjena, saj je že nekaj dni nad ničlo... Hecno je pa res, da zdaj razmišljam o tem; pišuka, sem ga polomila! Po dolgem času sem našla prosto soboto in me je očitno v trenutku zapustila pamet. Hvala rimljanka, da si me prizemljila! Zdaj moram pa nov načrt pripraviti... Mogoče bom kidala sneg? Pozdravček vsem skupaj! VranaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Najbolj enostavni piškoti s črto
Čokoladni diamanti za valentinovo (čokolatini, truffli)