17. sep 2008 0:33
V prejšnjem življenju sem bila steklar. Srcca pomeni steklo. Zato, pazljivo ravnajte z menoj srcca
17. sep 2008 0:33
V prejšnjem življenju sem bila steklar. Srcca pomeni steklo. Zato, pazljivo ravnajte z menoj srcca
17. sep 2008 8:11
Tako me kliče kolega, ker je moje ime precej daljše, a in b pa sta tudi začetnici mojega imena in priiimka :) aby
17. sep 2008 15:18
Moj nick je pa moj novi vzdevek, ki mi ga je nadela prijateljica, izhaja pa iz mojega imena Klara , pa mi je kar všeč - pač Zofka, Minka, Andrejka, Klarka... ,zgrajeno na podoben način... Klarka
17. sep 2008 17:42
Kaj bi se človek mučil z dolgimi imeni. Ime, priimek (začetnice seveda) in konc komedije. To je pa nick lenob.
dh
23. okt 2008 18:59
Ko sem premišljevala o nicku, sem razmišljala o kakšni kulinarični zadevi, ki mi je še posebej pri srcu. Pa se nisem mogla spomniti česa posebnega, razen tega, da mi je trenutno najboljša vsaka "minutka" v vaši družbi. minutka
23. okt 2008 19:52
zdaj pa še jaz!Čist enostavno imam motor Harly Davidson.Mojemu kužku je ime Harly jaz sem pa Davidson! Znanci pa me kličejo Karmen davidson
25. okt 2008 23:05
moja psica je intelektualka... dvigne eno uho gor, drugo pa spusti dol - kot petrle obrvi hahahaha... pa je moja hči pogruntala, da je inteligentka... pa res tako zgleda, ker naredi velike oči in ful posluša - to je izvor mojega nicka... by inteligentka
26. okt 2008 7:18
ursula-ime, ki mi ga je želel dati oči, pa mama, ki je bila ta glavna ni dovolila,ce-pa pomeni, da sem iz Celja. ursula-ce
11. nov 2008 4:22
ker sem na kulinariki sem si izbirala nekaj temu primernega. pristala sem pri začimbi. timijan mi je najbolj pri srcu. po nasvetu svojega moža, da si je najboljš kako napako omisliti v nick-u (zasedenost,...), pa je timijan izgubil i in ime je nastalo timjan
19. jan 2009 18:34
Jz sem pa Gardelin,ker mi je ul všeč Severinin komad s tem naslovom.Sicer pa je to neka ptica pevka,drugače pa sem Slavica. gardelinKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bučna juha s kokosovim mlekom
Bruschette s paradižnikom in kumarami