14. feb 2007 15:45
Vedno sem si želela kosmatega prijatelja - dobila sem ga. Sedaj pa si oba želiva še pasjo prijateljico. Ime je že izbrano - Nasha - Naša.
Ker še to ime ni bilo zasedeno je postalo kar moje.
nasha
14. feb 2007 15:45
Vedno sem si želela kosmatega prijatelja - dobila sem ga. Sedaj pa si oba želiva še pasjo prijateljico. Ime je že izbrano - Nasha - Naša.
Ker še to ime ni bilo zasedeno je postalo kar moje.
nasha
10. mar 2007 20:23
Ker imamo kar nekaj novih članov, ... dobrodošli,
LP
kobra 1
10. mar 2007 21:13
Imamo psa runota in je pes ki ga bomo še kdaj težko imeli odtod naše ime. Zato sem jaz runo 01. runo01
11. mar 2007 15:43
Tudi moje ime - Jana - je blo zasedeno. Naš kuži je Mai in od tod vzdevek. mai
2. apr 2007 12:12
moja hći obožava risanko nemo.tudi zadnja torta ki sam jo naredila je bla nemo, odtukaj i ime. nemo
2. apr 2007 12:18
Tako me je klical brat, ko je bil zelo majhen in ni znal izgovoriti S. tabina
2. apr 2007 12:21
Ko sem bila majhna sem zelo rada gledala risanko Nana mala opica.Kar obsedena sem bila s to opico, zato me je brat začel klicat Nana.To mi je ostalo še zdaj in velikokrat sem Nana in ne Marjana. PA DOBRO PAPANJE nana1
2. apr 2007 13:44
Sem Renata,zraven pa letnica mojega spočetja. renata69
15. jun 2007 15:25
sicer je že davno od zadnjega vpisa, pa vseeno... želela sem si biti hruška, ker me tako navadno kliče fant, pa ni hotelo uspet. potem sem pa dala zraven še banana. se mi je zdelo posrečeno, zaradi najinih internih for. hruška pa zato, ker je v tej besedi skrito moje ime. torej urška. lep vikend. u hruškabanana
15. jun 2007 16:12
Ola! Še ena zamudnica ;-) Moj nick sarlotka pa izvira iz mojega imena Šarlota, drugače me pa že od malega kličejo Loti. Lp, LotiKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Čarobna zelena torta
Mandljeva juha ajoblanco