25. nov 2006 15:13
heh...moje nick pa je iz mojega imena;) Ime mi je lana lannika
25. nov 2006 15:13
heh...moje nick pa je iz mojega imena;) Ime mi je lana lannika
25. nov 2006 19:00
Meni je ime Monika, pa sem se hotela prijavit z Monka in je bilo zasedeno, pa je rekal moj starejši sin, ki mu je ime Maks, naj dodam spredaj Max in je tako nastala Maxmonka. So pa res zanimivi ti nadimki, včasih sploh ne vem a je kdo moški ali ženska. Tako je zdaj podobno z mojim najmlajšim sinom, ki je star dve leti in pol in ima dolge svetle kodraste lase. Ga vprašajo: a si ti punčka, on reče ne. Aha, fantek si. Pa spet reče: ne. Pa ga vprašajo: ja kaj pa si? In on reče: Lenči. In spet ne vedo, pri čem so. Ime mu je namreč Lenart, kličemo ga pa Lenči. maxmonka
12. dec 2006 17:46
no pa še jaz napišem, čeprav je že nekaj časa od te teme, plopsa- po flamsko rečejo palčku ker imam bolj malo domišljije in ker je moj običajen nick zaseden sem zbrala to,kar mi je ostalo v glavi id zadnjega družinskega izleta- plopsa land indoor,..........v be. je prav fino tam notri ampak zunanji je še boljši, sam škoda ko je pa tukaj toliko dežjaaaaaaaaa,................ plopsa
12. dec 2006 18:04
Če je plopsa že obudila tole temo, pripišem še nastanek mojega nicka - marna. Ker mi je ime Marija, je profesorica v srednji šoli moje ime napisla nekoliko nepregledno, in sicer tako, da sta bili črki I in J zapisani tesno skupaj, da sta zgledli kot N. Zaradi tega so imeli nekateri profesorji težave pri branju mojega imena - kar nekajkrat sem tako bila Marna - pozneje pa sem izvedela, da se v Franciji tako imenuje celo ena reka. Ker mi je všeč, ga uporabljam še zdaj. pa lep pozdrav Marna
6. jan 2007 12:49
Lepo pozdravljeni vsi člani Kulinarične Slovenije, uredništvo in obiskovalci! Sem novo pridružena članica z imenom " Lord of the kitchen " in prihajam iz štajerskega knežjega mesta ob Savinji. Ime mi je nadela moja mama, ki mi z veseljem prepušča kuhanje in uživa v pripravljeni in na mizo postavljeni hrani, kar pa jaz seveda z veseljem storim z obzirom, da je veliko poslovno odsotna in si zasluži malo počitka, jaz pa tudi rada kuham in tudi dobro jem, kar imam verjetno v genih, ker je v naši družini že tradicija priprava kulinaričnih dobrot. Rada gledam filme in eden najljubših je tudi Lord of the Rings, pa pravi mami naj kraljujem še v kuhinji kot " Lord of the kitchen. " Želim vam lep dan Lord of the kitchen
6. jan 2007 15:21
Ime mi je Katarina, tako pa me na žalost skoraj nihče ne kliče, čeprav je meni originalna oblika imena najbolj všeč in tudi "težim", naj me kličejo po celem imenu, ampak ne gre in ne gre...Še najbolj mi je pa všeč izpeljanka Katka, kakšne Kati ali Katice ne prenesem. Tako sem pač dodala še rimo, tako pa so me klicali tudi v vrtcu, ker sem oboževala peskovnik :) katka Sporočilo je spremenil(a) katka lopatka dne 06. jan 2007 15:22:19
11. jan 2007 19:07
Lord of the kitchen, kak pa je ime? Al ne bi to ? Je pa ful zanimivo, moram priznat. titta
11. jan 2007 20:10
meni pa ni ime Matilda - eno jutro sem se hotela na hitro registrirat, pa se nisem mogla nič spomnit. Zraven se je vrtel otroški infokanal, pisalo je nekaj o knjigah in vmes je bila tudi matilda. Takrat si nisem mislila, da bom tako pogosto zahajala sem - če ne bi si zagotovo izbrala kakšno bolj simpatično ime. Zdaj se me je pa prijelo, pa marsikdo me že pozna, tako da se ne bom šla še enkrat registrirat. Mi pa ime še vedno ni ravno všeč - tako morbidno se sliši... matilda
11. jan 2007 20:15
Vem, katero Matildo misliš, to je pa zelo simpatična punca! riba-ribica
11. jan 2007 21:02
Saj z imenom ni nič narobe, pa še fajn punca si zinkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Suzanine palačinke
Rumove kocke