26. feb 2006 14:04
Moj nick je pa kar moje ime. Ponavadi imam na vseh forumih ta nick. Ga ga ne pozabim Lp, Asja
26. feb 2006 14:04
Moj nick je pa kar moje ime. Ponavadi imam na vseh forumih ta nick. Ga ga ne pozabim Lp, Asja
26. feb 2006 14:42
Hm, ker ima moje pravo ime nekaj z zvezdami, na katere sem tudi sicer cisto usekana - jih hodim gledat z daljnogledom, slikat z digitalcem, sanjarim o nakupu teleskopa (ki ni vec tako dalec), bolj po nakljucju pa celo vozim subaruja.:)) (kar je japonsko ime za Plejade oziroma Gostosevce, ki se jih bo samo se par tednov dalo videt na nocnem nebu iz kaksnega svetlobno ne prevec onesnazenega kraja) :) lp, proxima
26. feb 2006 14:49
Frina je grška prostitutka, ki je rešila Atene s svojim denarjem. Zahtevala je samo napis na obzidju. Atene je rešila Frina. Imam pa na vsakem forumu drugo ime. Če si vrano predstavljam na žici ( pri nas jih je ogromno!), se mamomio predstavljam kot Sofijo Loren, ko se zanjo borijo snubci.Ker je dobro ohranena vdova. frina
26. feb 2006 15:36
Mene možek kliče Goga,in ker je bilo zasedeno sem pritisnila poleg prvo črko imena mojega dragega.Ljubezen,kaj hočemo. lp goga
26. feb 2006 16:32
Moje ime in vse izpeljanke iz njega so bile že zasedene, zato sem se čisto brez smisla za originalnost odločila za začetnici imena in priimka. Nena
26. feb 2006 16:59
Cervus elaphus je latinsko ime za navadnega ali rdečega jelena. To je tudi moj priimek, po izobrazbi sem biologinja,......... poklicna deformacija, pač. Vas zanima nick Pegasti? Pegasti Ris je oseba iz Jalnove trilogije Bobri. Ta Pegasti je imel hčerko Zorno Kalino, tudi kulinarični Pegasti ima hčerko Kalino (peg pa nič).Aja, Pegasti mi čez ramo kriči, naj napišem, da ne boste mislili, da je moški-za mamo Zorne Kaline v Bobrih ne piše nič. LP cervus
26. feb 2006 17:18
moje je bilo zasedeno potem sem pa dala ime od vnukinje nie in tako sem nia. NIA
26. feb 2006 17:40
Moji domači me ljubkovalno kličejo Jeli,ker pa je bilo to ime že zasedeno,sem si izbrala Jelcy.Drugače je pa kar nekaj zanimivih imen. LP Jelka jelcy
26. feb 2006 17:41
frina je napisal/a: |
Frina je grška prostitutka, ki je rešila Atene s svojim denarjem. Zahtevala je samo napis na obzidju. Atene je rešila Frina. Imam pa na vsakem forumu drugo ime. Če si vrano predstavljam na žici ( pri nas jih je ogromno!), se mamomio predstavljam kot Sofijo Loren, ko se zanjo borijo snubci.Ker je dobro ohranena vdova. frina |
26. feb 2006 18:07
Moj nick je kar izpeljanka mojega imena Julija. In ker je bila Julija že zasedena, sem preprosto i in j zamenjala z y. Torej, nobene znanosti. Imam pa kar na vseh forumih enak nick, ker sem bolj pozabljive "sorte". lp JulijaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Sladki greh
Pohorska omleta