12. apr 2006 13:41
Ko sem prvič reku moji dragi STARA sem se moral vpisati na kulinariko, da sem se naučil kuhat, ker je bila samo slika brez tona in prazni lonci. LP Matjaž
12. apr 2006 13:41
Ko sem prvič reku moji dragi STARA sem se moral vpisati na kulinariko, da sem se naučil kuhat, ker je bila samo slika brez tona in prazni lonci. LP Matjaž
12. apr 2006 14:02
Matjaž, ti si prava faca!!!! Sem se morala prav nasmejat. Sem sicer študentka, a me tudi fant kdaj tako pokliče, a PREVEČ rada kuham, da bi mu prepustila vse lonce. Ja, slika brez tona pa se je že kdaj zgodila, ja. ))))))) Tamči
12. apr 2006 14:18
Pri nas ni nikdar slike brez tona, saj veste, da sem klepetava sto na uro... bečjemu so toni malo močnejši. Na stara jaz odvrnem stari, meni je to ljubkovalno...Mamamia mamamia
12. apr 2006 14:21
Tudi zame je to prej ljubkovalno kot karkoli druga. Niti smatram se ne za staro-halo! Stara sem toliko kot se počutim. In mislim, da se bom vedno trudila za pomladni veter v sebi. Tako kot pri tebi, mamamia, mu tudi jaz odvrnem nazaj ja stari, plešika se že vidi... :) Hec mora bit! Tamči
14. apr 2006 10:38
Matjaž še dobro da nisi klical RTV serviserja. Je že leta nazaj, ko sta se prijatelj in njegova žena sprla in je bil thi teden. Prijatelj je serviserja, ki je bival v vasi prosil naj pride popravit televizor, ker slika je glasu pa ni. Ko se je serviser oglasil, da popravi televizor je bila doma sano žena, ki je čudno gledala, ker televizor normalno dela s sliko in tonom; v tem času pride domov tudi mož in serviserju pravi, hvala ker si popravil televizor. Po vsem tem so se nasmejali, ker je bil pokvarjen televizor v resnici žena, ki ni govorila. LP in vesele praznike zinka
16. maj 2006 18:19
No, ta novi (aprilski in majski), kdaj mislite pa vi obrazložit vaša kulslo imena? Bi bil že čas, ne? Pozdravček! Vrana
16. maj 2006 20:56
Jst sem Scorpy, ker sem škorpijonka po horoskopu (ponosna ) Zdi se mi tak luškan nick, sem bla pa začudena, da še ni uporabljen. Drugač mi je pa najbl "v oči padu" takoj od mamemie, katere nasvete tudi ponavadi upoštevam Scorpy
16. maj 2006 21:05
No jaz pa sem poskušala vse varjante na tijo in katjo, neuspešno!!. Na koncu pa je prišlo takole kat- katja in ti kot tija. Kdo me kdaj pokliče tudi kati, tako, da to ime le ni tako neumesno. Kličejo me še katra, katica, keti, ktre, sem pa še urša (to ti je posebna štorija) , medvedka, ps in bizon, hja mogoče še kaj???... katti
16. maj 2006 22:18
rozanec je napisal/a: |
Dobra tema Sonny- moj običajni nick je bil zaseden, pa sem si izbrala kar svoj (upam da ) bodoči priimek. Pa tvoj "Sonny". Lep dan vam želim |
16. maj 2006 22:19
Ker si že spraševala, zakaj nesojena Rožanec. nolaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako iz bazilike in parmezanom
Dušeno rdeče zelje