2. mar 2006 11:55
Hm, možno da tako bereš zato, ker se včasih zatipkam in morda res zapišem mamaia... Danes pa mi prosim daj dve kastroli in ne samo ene kastrolce smeha...Mamamia mamamia
2. mar 2006 11:55
Hm, možno da tako bereš zato, ker se včasih zatipkam in morda res zapišem mamaia... Danes pa mi prosim daj dve kastroli in ne samo ene kastrolce smeha...Mamamia mamamia
2. mar 2006 11:56
A veš, da tikva v srbščini oziroma hrvaščini pomeni buča? Pa tudi bundeva ji rečejo. Čau, bučkica....Mamamia mamamia
2. mar 2006 12:10
Jaz pa obožujem živali in ker je moji ta tretji-najmlajši kobilici imeSenta,mi je pač to prišlo najprej na misel.V glavnem se na vseh forumih podpišem enako.Aha,pa še to-tudi jaz sem postala odvisnik Kulinarične...Lep dan še naprej senta5
2. mar 2006 12:18
Zanimivio ta naša "partizanska imena" le zakaj se starši tako mučimo in iščemo imena za otroke,saj ga s časom dobimo vsak po enega če ne več. jesen
2. mar 2006 12:36
Ja, jaz sem doma iz ženičke napredovala v "staro" oziroma iz mamice v "mati"... Kaj šele bomo postali...Mamamia mamamia
2. mar 2006 13:13
No, meni "stara" noben še ne reče, za starejša dva sinova pa sem prav tako kot ti postala "mati" in včasih me v hecu ob tem še vikata (kot Cankar). Za najmlajšo, desetletno, sem še vedno njena mamica. Lp Dolores
2. mar 2006 13:15
Mamamia, iz "mati" je naslednja faza "MT". Kratko obdobje sem bila tudi "matera¨in ¨mamiby¨, v glavnem pa kar mami. Te faze so res zanimive.... Za tvoj nick sem mislila, da ti je ime Mia, pa da si bržkone mama....Pa da si sestavila.... Pozdravček! Vrana
2. mar 2006 13:38
Tudi jaz sem se poimenovala po svojem krščenim imenom Kristina čeprav so me v šoli klicali Krista mož pa me sedaj kliče Kristi,to pa sem že tudi zasledila v forumu,zato naj bo kar Kristina se vsaj najdem. Drugi pa imate zelo zanimive vzdevke
2. mar 2006 16:19
Jaz sem pa tukaj čisto zahinavila in sem totalno brez fantazije dala svoje ime in prvo črko priimka. No, potem sem se tako začela tudi podpisovat, in zanimivo kako se je prijelo, sedaj dobim vse maile, pa dobavnice, račune, pošto, pakete, še celo kuverto s plačo....vse na kontakt: TanjaG. Sem pa imela srečo, ker bo na G. tudi moj bodoči priimek. Vsaj to! TanjaG.
2. mar 2006 18:10
Res sem presenečena nad tako množičnim odzivom na to temo. Branje vaših duhovitih odgovorov je prav zabavno. Ob vsem tem pa sem dobila idejo za še eno temo, ki bo z vašo pomočjo prav tako zanimiva. Na tipkanje kmalu! Sonny Sporočilo je spremenil(a) Sonny dne 02. mar 2006 18:11:47Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Odlično hitro kosilo
Bujta repa