20. jan 2008 18:57
Ja,jaz sem pa svoje ime mal obrnla pa je to prišlo ven-janadam janadam
20. jan 2008 18:57
Ja,jaz sem pa svoje ime mal obrnla pa je to prišlo ven-janadam janadam
20. jan 2008 19:03
gerna je napisal/a: |
Tudi jaz nisem odkrila "amerike" pri svojem niku, to sta prvi dve črki mojega priimka in imena. Kar tako na hitro! LP. gerna |
Saj ti verjamem, vendar se mi nekako račun ne izide, prvi dve črki priimka in imena znese natančno štiri črke. Kar tako na hitro!
ežoj
20. jan 2008 19:10
To sta imeni mojih dveh hčera.Moje ime in vsi približki so bili že oddani,celo priimek. Sem pa kar dolgo,skoraj čez cel dan tole po obrokih brala in za Jade sem takoj vedela kam paše,ker je to edina nadaljevanka ki sem jo kdaj gledala z okvirjem limone.Mi pa je bila igralka in njen lik zelo všeč,sploh me ni spominjal na nadaljevanko,bolj kot približevanje neke kulture naroda,ki mi je bolj nepoznan.Sem pa takrat bila na porodniškem dopustu in moji čebelici sta takrat ravno imeli počitek,jaz pa tudi. Ste me pa nekateri tako nasmejali,sploh podnapisi so unikat. anaeva
20. jan 2008 22:56
ežoj je napisal/a: | ||
Saj ti verjamem, vendar se mi nekako račun ne izide, prvi dve črki priimka in imena znese natančno štiri črke. Kar tako na hitro! ežoj |
21. jan 2008 9:00
Postala sem nona in ker sem edina, me kličejo nonica. nonica
21. jan 2008 9:12
....Spomnile sva se ga s prijateljico,ki me je navdušila za kulinariko in ni mi , žal, ker je kar zabavno in marsikaj izvež.Ime pa je sestavljeno iz imena in priimka,vsakega malo. lep pozdrav Milži
21. jan 2008 16:13
To je moje pravo ime, 13 je pa moja srečna številka. tadeja 13
21. jan 2008 19:15
ops ežoj sem se pa res mal " zakvčkala ", imaš kar prav da 2 + 2 = 4. Torej se popravljam to sta prve tri črke mojega priimka in dve imena, torej 3 + 2 = 5. Ja tako je če prsti prehitevajo pamet. (hi-hi) LP. gerna
25. feb 2008 11:21
Vlečem temo na plan, da se nam predstavijo najnovejši...
Lep dan in veliko se smejte
25. feb 2008 13:43
Maca so me klicali starši ljubkovalno. Ker se mi zdi da ime Maca že obstaja, sem se jaz preimenovala v Macico. Lepo preživite ta krasen dan. Macica macicaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kitajski rezanci s piščancem
Fini mini Bamboloni