4. mar 2006 18:30
Zaradi diete sem spoznala, da se da juho skuhati iz prav vsega...In ker je bila juhica, župa,... zasedena sem dodala 101 za dobre stare cajte (zastava) hehehe.... LP juhica
4. mar 2006 18:30
Zaradi diete sem spoznala, da se da juho skuhati iz prav vsega...In ker je bila juhica, župa,... zasedena sem dodala 101 za dobre stare cajte (zastava) hehehe.... LP juhica
7. mar 2006 16:02
Hm, meni se to zdi normalno, moja mami je tudi še vedno mami in bo mami, dokler ne postane babi, po moje;) S fantovo mami je isto... ne vem, mi vsi pravimo mamam mami, čeprav smo še "veliki";) Veri
7. mar 2006 19:46
No, pa še jaz. Najprej sem mislila biti kar Blanka (tako mi je ime). Bila sem začudena, ko je bilo že zasedeno. Potem sem poskusila z Blanche (v spomin na ure francoščine na gimnaziji), pa tudi to ni šlo (saj ne moreš verjet!). No, potem je pa ostalo še Blanchy in to se je prijelo. Blanchy
7. mar 2006 22:33
Trenutno malo razvpiti shumnick sem bolj dolgocajten in uporabljam izključno nadimka sičnik in šumnik, ker me jezi, da kljukic v nickih ne moreš uporabljati, poleg tega jih tudi ni na moji tastaturi, ker sem prelen, da bi nabavil novo. In če sedaj napišeš sičnik ali šumnik po angleško, sichnick shumnick, se v obeh skriva besedica nick, kar je namen vaje in za povrh si je zelo lahko zapomniti. shumnick
8. mar 2006 0:42
miha-ela je napisal/a: |
Moje ime je Mihaela. Ko sem se prijavljala je bilo zasedeno, pa sem po liniji najmanšega napora dodala med zloge črtico. Tako se prijavljam na vseh forumih, ker se že pojavlja teta Rozi LP Miha-ela[ocala] miha-ela |
8. mar 2006 10:04
shumnick je napisal/a: |
...In če sedaj napišeš sičnik ali šumnik po angleško, sichnick shumnick... |
8. mar 2006 10:14
moj nick je ime karakterja iz ene online igrce :) Marjeta Žniderčič
8. mar 2006 10:39
Meni je ime Marija. Ime miia pa mi je všeč, ker me je sestrična vedno tako klicala, seveda ko sem bila še majhna. in tako mi je ime ostalo v spominu. miia
8. mar 2006 10:57
Tudi jaz nisem bila nič izvirna, tako me kličejo nekateri doma in da ni bilo čisto "navadno" majči, sem ime malo "poangležila"... maychi
8. mar 2006 12:42
kokos je napisal/a: | ||
|
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Lazanja z genovskim pestom, stročjim fižolom in krompirjem
Pivski kruh