Moja hči je pred kratkim dobila celiakijo.Sama sem še zelo nesigurna glede njenega prehranjevanja.Rada bi,da mi posredujete čim več recepto ter nasvetov.
copka
Moja hči je pred kratkim dobila celiakijo.Sama sem še zelo nesigurna glede njenega prehranjevanja.Rada bi,da mi posredujete čim več recepto ter nasvetov.
copka
25. feb 2006 11:33
Sem čisto nova članica pravkar prijavljena.Vse lepo pozdravljam in se zahvaljujem za takojšnje posredovanje odgovora.Želim da se med vami počutim lepo. *lp* copka copka
25. feb 2006 11:41
http://www.kulinarika.net/zadetki.asp?besede=gluten&zad Tukaj je še nekaj, malo preglej, mogoče bo kaj koristnega. jade Sporočilo je spremenil(a) jade dne 25. feb 2006 11:43:43
25. feb 2006 13:13
Copka, dobrodošla med nami. Boš videla, da se boš še predobro počutila tukaji! Pravzaprav vidim, da se že. Jade je tako skrbno poskrbela zate, da verjetno kar predeš.... Danes popoldne bo deset dni, odkar sem na kulslo in ti povem - tudi sama sem iz meglene LJ, ampak ko pridem na kulslo (in to je kar pogosto), so povsod na forumu sami sončki... Pozdravček! VranaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Spaghettoni z omako iz kozic, paradižnikov in sveže bazilike
Palačinke z gobami in ajdovo kašo