Odločamo se za nakup novih kuhinjskih-jedlilniških stolov in mize.
Ne morem se odločiti ali z lesenim ali tapeciranim sedežem.
Kakšne so vaše izkušnje in vaši stoli?
Lep počitniški pozdrav
JOKL
Odločamo se za nakup novih kuhinjskih-jedlilniških stolov in mize.
Ne morem se odločiti ali z lesenim ali tapeciranim sedežem.
Kakšne so vaše izkušnje in vaši stoli?
Lep počitniški pozdrav
JOKL
24. feb 2006 10:36
Mene tudi zanimajo stoli, za h kuhinjski mizi, in - PRIJAZNI za hrbtenico. Pa lahki naj bi bili. rimljanka
24. feb 2006 11:09
Imam lesene stole, tapecirane na sedišču in naslonjalu. So super, tudi naslon je prijazen hrbtišču. Kupila sem jih pa v kompletu z mizo v Lesnini. Miza je za šest oseb, raztegnjena pa za osem. Je pa češnjev les in modra "tapecirunga" stolov. lp Julija
24. feb 2006 11:10
Raje imam tapicirane, udobnejši so za sedet, pa manj komplicirani. Če je stol zgolj lesen, je verjetno treba dat nanj balzino. Ampak tudi to je odbisno od potreb in navad oziroma pričakovanj. jaz imam rada udobje, da tudi kose naslonim, čutim mehkobo na hrbtu. VSaj v domači jedilnici, drugo pa je seveda na kakem pikniku ali zabavi na vrtu. Mamamia mamamia
24. feb 2006 12:22
Jaz pa obožujem svoje stare Thonetove stole s kovinskim ogrodjem in pletenim bambusom v dveh lesenih okvirjih. Neznansko udobni, zračni in seveda - lepi. Llp Dolores
24. feb 2006 13:04
Jaz pa iščem lepe močne lesene stole, brez oblazinjenja, za v jedilnico. Verjamem, da so tudi taki, posebno pa še, če imajo rokonaslon zelo udobni in hkrati praktični. Sedaj imam oblazinjene pa so katastrofalni zaradi majhnih otrok, ki kar naprej kaj polivajo in stresajo. Na stole bi seveda lahko dala blazine, ki pa bi morale biti pralne. tanja tominec
24. feb 2006 13:10
Rimljanka, zanimajo te stoli, ki so prijazni za hrbtenico. V Mariboru v Novi vasi imajo v zdravstvenem domu tako udobne stole, da ozdraviš po nekaj urah čakanja. Ne šalim se, res sem to doživela, saj sem mislila, da me bolijo ledvice, bilo mi je res hudo, ampak, ko sem prišla na vrsto sem že ozdravela. Vzrok mojih bolečin niso bile ledvice, ampak nekaj v križu. Te stole baje izdelujejo v Sovodnju, to je nekje pri Novi Gorici, in od takrat dalje premišljujem, da si enega nabavim za doma. Skratka, sedenje je čudovitoin nisem edina, ki hvalim te stole. Res pa je, da to niso stoli, ki jih imamo običajno doma okrog mize. Lep pozdrav vsem iz zasneženega Mb! riba-ribica
24. feb 2006 14:03
Ko sva pred dvema letoma z možem kupovala nove stole, ki naj bi bili lepi in udobni, enostavni, ne pretežki pa še cenovno sprejemljivi, sva hodila od salona do salona, sedela na desetinah stolov in ugotovila, da sta estetika in udobje praviloma v obratnem sorazmerju. V salonu Liko na Vrhniki pa sva našla stole, s katerimi sva v vseh ozirih zadovoljna. ddarinka
24. feb 2006 15:31
tanjatominec je napisal/a: |
Jaz pa iščem lepe močne lesene stole, brez oblazinjenja, za v jedilnico. Verjamem, da so tudi taki, posebno pa še, če imajo rokonaslon zelo udobni in hkrati praktični. Sedaj imam oblazinjene pa so katastrofalni zaradi majhnih otrok, ki kar naprej kaj polivajo in stresajo. Na stole bi seveda lahko dala blazine, ki pa bi morale biti pralne. tanja tominec |
28. feb 2006 20:34
tanjatominec Poglej v Stolarno Dobrepolje, tam imaš stole brez tapeciranja. Imam tudi jaz ogledane. Lahko imaš lakirano izvedbo ali pa samo voskano in niso tako drseči. Pa barvo pajcanja ti tudi prilagodijo. Mislim, da tudi dragi niso. JOKLKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Prekonočni ovseni kosmiči z banano in arašidi
Domači Ferrero Rocher