zanima me kako vi čistite in negujete laminat.pri meni se zdi da nima več pravega leska in ne vem kaj naj naredim.
NIA
zanima me kako vi čistite in negujete laminat.pri meni se zdi da nima več pravega leska in ne vem kaj naj naredim.
NIA
22. feb 2006 9:47
Si poskusila posebno čistilo za laminat?
22. feb 2006 12:47
sem, pa se mi ni preveč všeč.tudi namazala sem prav z emulzijo za laminat,pa ni bilo kaj dosti bolje. NIA
22. feb 2006 19:37
jaz ga čistim z aktivirano vodo, potem pa potegnem s krpicami za laminat, pa se mi kar obnese. Včasih se mi bolj sveti, včasih pa manj. Odvisno od razpoloženja marelica
23. feb 2006 6:35
kakšne so to krpice in kje se dobijo in kaj je aktivirana voda,se opravičujem ker ne vem ampak tako je. NIA
23. feb 2006 11:43
Tako kot tuperware prodajajo na domu krpice za aktiviranje vode. Krpico namočiš za nekaj minut v vodo in potem s to vodo umiješ avto in se sveti, pomiješ po tleh, potem baje naj bi preventivno čistila tudi odtoke, z uporabljeno vodo lahko zaliješ rože in lepše rastejo, ... Vse za čiščenje laminata in še česa drugega prodaja Pan Goslar d.o.o. iz Bresta pri Igu. Jaz sem jih kupila tam, verjetno pa se jih dobi še kje. Te krpice so oljne krpice. Sicer ti pa tam svetujejo. lp marelica Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 23. feb 2006 11:44:15
23. feb 2006 12:44
marelica hvala lepa-bom poizkusila.kdo pa prodaja na domu.sicer bom poiskala še kje drugje ampak vseeno me zanima kdo prodaja na domu. NIA
23. feb 2006 19:26
Ne vem sporočim jutri na zasebno pošto, moram babi vprašat. lp marelica Sporočilo je spremenil(a) marelica dne 23. feb 2006 19:27:17Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Rumove kocke
Browniji s temnim pivom