DRAGA NAŠA STANA,
ker danes praznuješ okroglo obletnico, ti želim vse najlepše in veliko lepih trenutkov v življenju. Da boš še naprej uživala v naši družbi.
Pozdravček!
DRAGA NAŠA STANA,
ker danes praznuješ okroglo obletnico, ti želim vse najlepše in veliko lepih trenutkov v življenju. Da boš še naprej uživala v naši družbi.
Pozdravček!
20. feb 2006 10:19
Vse najboljšee za teeeeeeeeeeeeeeee vse najboljše za teeeeeee vse najboljšeeee draga Stana.r vseeeeeeeeeeeee najboljšeeeeeeeeeeeeee za teeeeeeeeeeeeeeee! Joj mi je ratala tale pesmica, drugo leto se ziher prijavim na Emo. Stana ima internetni mrk, ko bo pa internet začel delati bo pa ziher vesela čestitke. jade
20. feb 2006 10:26
Draga Stana! Želja imamo veliko, a je včasih dovolj, da se uresniči ena sama. Naj se ti in ostani takšna kot si! Veliko osebne sreče in prijetnih trenutkov v naši družbi - preko povezav in v živo. Veronika P.s. Zdajle mi je pa žal, da nimam plus paketa, ker bi ti prilimala eno lepo tortico (beri: palačinko) Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 20. feb 2006 10:30:47 Sporočilo je spremenil(a) VEROVNIKA dne 20. feb 2006 10:31:15
20. feb 2006 10:50
PA – PA PALAČINKE Pa – pa palačinke, pa – pa palačinke, palačinke pečemo. Mleko, jajca, moka, sladkor, ščep soli in mešaj ti. Oja, trala, ujame vsak. (2x) Pa – pa palačinke, pa – pa palačinke, palačinke pečemo. Vroča ponev, kaplja olja, vrzi v zrak, ujame vsak. Oja, trala, ujame vsak. (2x) Pa – pa palačinke, pa – pa palačinke, palačinke pečemo. Marmelada, čokolada in zavij, pa roke umij. Oja, trala, pa roke umij. (2x) Glasba in aranžma: Jani Lipičnik Besedilo: Mojca Pavlič jade
20. feb 2006 10:57
Draga "smrklja" - tudi od mene VSE NAJ NAJ za tvoj praznik - pa čimvečkrat pridi na čvek Dušanka
20. feb 2006 13:32
Tudi v mojem imenu - vse najboljše in še na mnoga kulinarična leta želi riba-ribica
20. feb 2006 13:45
I ja se pridružujem čestitkama!!! Lidija...
20. feb 2006 13:50
JA, VSE "TA NAJBL BOLŠ!!!!!!!!" Lep dan vam želim
20. feb 2006 15:03
Vse naj, naj, kar si sama želiš in kar ti bodo namenili kar tako. Največ pa zdravja! ČINNNNNNNNNNNNNN!!!!!!!!! Vesna
20. feb 2006 16:41
Naj bo tvoje življenje morje sreče! Kaplje naj kapljajo vanj v mnogih drobnih srečah, da ga napolnijo v ocean! Vrana
20. feb 2006 18:23
Stana! Naj ti zdravje drži sreča blesti ljubezen cveti Saj v tvojem je letu svet rojeval ,le dobre ljudi GogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zvezdice alla Alfredo
Pekoča paradižnikova juha