20. feb 2006 16:06
Največkrat sem naredila piščančji žur in rikotovo morsko rižoto. Suzi
20. feb 2006 16:06
Največkrat sem naredila piščančji žur in rikotovo morsko rižoto. Suzi
20. feb 2006 16:34
Pastirska pita in mamamiin brancin na čebulci, česenčku in krompirju (nasvet s foruma). V.
20. feb 2006 16:57
Dunajski valovi, sirov burek, ciabatta, piščančji žur.
20. feb 2006 18:18
Piščančji žur,lazanija z mesno omako,krofi,miške s skuto,pastirska pita,ciganski zrezki,orehova rolada....Sami super recepti. kalcicl
20. feb 2006 19:21
Piščančji žur,rižota s tuno in zelenjavo,cvetačna juha s sirom,palačinke s skuto,arabska rulada/enkratna/,najboljši pa je čebelji pik. jelcy
20. feb 2006 19:37
Piščančji žur, bograč ( Rikov ), Španska pita, pitulice, masovnek, govnač ( na vrsti jutri, ker imam kuhano govedino ) Od peciv pa ciganski štrudelj, pecivo na suho, pasji smrčki Pa sigurno sem jih tričetrt spustila. Nasveti in ideje so pa nenapisljive - čene ne bi dnevno visela na forumu Ja, pa sangrijo moram še dodat, ki nam je popestrila poletne večere. Lumpica
21. feb 2006 7:18
Piščančji žur, pecivo na suho. kokos
22. feb 2006 10:25
Bajadera, krompir s sirom, dušena govedina z zelenjavo, tiramisu brez strahu, bananin marmorni kolač, rafaelo, jogurtova pita, munchmellow, čisto zagotovo pa sem še katerega pozabila. LP cervus
22. feb 2006 10:26
Čao, ta vikend sem naredila sacher torto z ekstra veliko čokolade - super je bila!!!! Še pekač sem komaj rešila..... Lep pozdravček, S.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Palačinke z gobami in ajdovo kašo
Široki rezanci s kuhanim pršutom, mlado špinačo in porovo kremo