Nakup sedežne garniture

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

tema odprta - 18. feb 2006 10:37 | ogledi: 1.801 | odgovori: 4

Živimo v hiši in imamo hišnega ljubljenca, srednje velikosti, kateri pa je seveda v stanovanju. Spomladi nameravamo kupiti novo sedežno garnituro, vendar se nikakor ne moremo odločiti , iz kakšnega materiala naj bo. Pes ima dostop tudi na sedežno. Zato sprašujem, ali ima kdo te izkušnje in kakšen material naj bi bil najbolj primeren? Zelo mi je všeč usnjena, vendar se zavedam, da ta ni primerna,ker bo hitro vsa spraskana.

Že v naprej , hvala za odgovore.

marja

ivonja  

član od: 26.2.2005

sporočila: 523

18. feb 2006 11:34

Pri nas imamo usnjeno sedežno, kljub temu da je naš labradorec ened od družinskih članov in seveda živi z nami. Problem rešiš tako, da na njegov prostor na fotelju pogrneš "dekco". ivonja

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

18. feb 2006 15:15

Kot pravi ivonja je rešitev koca, razen če je kuža bolj igrive oziroma neubogljive sorte in bo po sedežni skakal tudi tam, kjer ni koce. Pa od tega je odvisno, koliko vas praske na sedežni sploh motijo. Če zelo, potem je bolje kupiti kaj drugega, tekstilnega, kjer se sledi pasjih tačk ne vidijo že na prvi pogled, sicer pa si izpolni željo po usnjeni sedežni, a zmislijo, da jo bo čez nekaj časa potrebo na novo preobleiči - vse pa je seveda odvisno od kužka. Mamamia mamamia

marja  

član od: 10.11.2005

sporočila: 229

18. feb 2006 16:59

Težko bo, da ga porinemo na eno mesto. Je že prepozno in je zelo scrkljan, tako da je vsa sedežna njegova. Najraje pa leži na naslonjalu in gleda skozi okno. Sedaj smo imeli povsod pogrnjene deke, vendar me le -te zelo motijo. Morda je še kakšna druga rešitev. Lep pozdrav! marja

AKSI  

član od: 14.11.2005

sporočila: 51

18. feb 2006 20:26

Res bo težko. Mi imamo tudi enega pasjega lubeka,ki ga imamo vsi zelo radii. Si je tudi izboril mesto na naši sedežni, ki je bež barve in iz ankantare,zato jo moramo imeti pokrito z dekico in ne eno, ampak kar celo, ker si je gospodič priboril kar celi rejon. Da o parketu niti ne govorimo. Naš kuži je samojedek, tak mali ljubljenček, uboga pa bolj malo, oziroma bolj mi ubogamo njega.Ampak ni lepšega,ko ga spustiš v stanovanje, ko se carta in sploh ne ve kaj bi počel in s kom bi bil. Mi pa bi ga vsi radi imeli za blazino na sedežni. Še lansko leto nisi smel v najbolj suhem vremenu stopati po hiši z čevllji, danes pa se lahko naš kraljevič prosto sprehaja po stanovanju.Pa naj še kdo reče, da ta mala bitja ne vplivajo na nas. Lep večer vsem! Brigita

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti