16. feb 2006 16:20
Dobrodošla! Se strinjam z galjo in ostalimi! Moj mož že celo popoldne pospravlja, jaz se pa že od dopoldneva ne morem odlepit s Kulinarike. Že ker malo pisano gledam!!! zelvica
16. feb 2006 16:20
Dobrodošla! Se strinjam z galjo in ostalimi! Moj mož že celo popoldne pospravlja, jaz se pa že od dopoldneva ne morem odlepit s Kulinarike. Že ker malo pisano gledam!!! zelvica
16. feb 2006 16:24
Tudi jaz ti izrekam dobrodošlico, na odvisnost od Kulinarike so te pa že druge opozorile!!!!!!!!! Veliko veselja v naši družbi!! Lp darkad
16. feb 2006 16:45
Lijep ti pozdrav i dobrodošla! Lidija...
16. feb 2006 16:49
Dobrodošla med nami! Jaz sem "kuhana in pečena" na kulinariki , po večkrat na dan. Lep pozdrav! marja
16. feb 2006 16:58
Jernej, ti kaj "raste špeh"? (čisto po domače rečeno)!! Galja
16. feb 2006 17:03
Lep pozdrav Vrana! Saj ni tako hudo,kot nekateri pravijo o odvisnosti.Vprašanje je, samo,koliko časa potrebuješ,da spoznaš ,kaj ti je in kaj ti ni všeč,kot pri vsaki stvari.So pa seveda vsekakor zanimive teme in tudi kaj novega ali pa pozabljenega najdeš na teh straneh. Pa obilo zabave in veselja z kuhalnico ali brez ter še mnogo novitet v prihodnosti.lp Niko zelvici pa kapo dol,lepo je strenirala svojo boljšo polovico,da ima čas za forum.Saj vemo, za kaj? Sigurno si mu obljubila najslajšo večerjo, in zato se splača potruditi. Pa brez zamere . holi
16. feb 2006 18:10
Jaz imam pri imenih članov vedno asociacije; zato ob vrani pomislim na žico, polno drugih ptic..Brez gripe, se razume. Dobrodošla! frina
16. feb 2006 18:59
Vrana, tudi z moje strani dobrodošla. Je pa res, da Kulinarika pelje v odvisnost. Ta je pa tako ali tako neozdravljiva. Tudi, če rečeš ne, te že takoj pozdravi recidiv. ) lp Julija
16. feb 2006 19:32
Lep pozdrav Vrana in dobrodošla med nami odvisniki! LP Miha-ela miha-ela
16. feb 2006 19:35
Pozdrav tudi od mene ,pa kaj v čvekalnico pridi ,se nam boš bolj podrobno predstavila. lp gogaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Hrustljav piščanec iz pečice