17. feb 2006 14:00
Jaz sem bila vpisana 3 mesece, smo imeli samo informatiko.
Zgledalo je tako: vsak teden ali večkrat smo pisali kratko poročilo npr. o uporabi interneta v Sloveniji. dobili smo internetne strani na katerih so bili podatki, pisali smo pa lahko tudi o tem, kaj mislimo (otroci ne grejo ven, družina ni skupaj....). Po računalniku smo dobili navodila za delo v wordu in excelu (meni ni to šlo, priznam), in navodila za seminarsko, je bilo treba oddat dosti zahteven izdelek . Poleg tega je bila tudi cca 120 strani obširna literatura za teorijo, na srečo smo dobili zraven tudi vprašanja in je vsak nekaj odgovoril, smo združili in je bilo okoli 21 strani za naučit.
Potem pa sem zaključila s tem,
Za ang. in nemščino vem, da so dobili CD in so se morali učit (obvezen PC in zvočniki, čeprav so meni zatrdili na informativnem dnevu, da ni treba imeti doma PC, da pač delaš na PC eno uro na teden in opraviš vse obveznosti - to lahko v slućžbi, knjižnici, del.univerz,...) Jaz se tega ne znam predstavljat, da bi se tako naučila ang. in nem. Za matematiko vem, da so sestajali samoinciativno in delali vaje, ker nekdo je to razumel, nekdo ne....
v kolikor koga še kaj več zanima, lahko vprašam kolegico, če bi vam bila pripravljena dati kaj več informacij.
LP
smrkolina