čćžšđČĆŽŠĐ
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
čćžšđČĆŽŠĐ
Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
13. feb 2006 17:13
čćžšđČĆŽĐ - Jernej smo test opravili?! LP gordana
13. feb 2006 17:31
Nismo Ponoči bom ponovno poskusil, zdaj je preveč obiskovalcev. Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
13. feb 2006 18:05
Mene je pa prej skor kap, ko sem prišla na portal pa nikjer ni bilo nič Je imelo to kako vezo s testom? lp, Marija
13. feb 2006 18:17
JAAA Jernej - Urednik Kulinarične Slovenije
13. feb 2006 18:17
Jaz sem bila tudi čisto pokakana, češ kaj sem zamočila, da mi ne odpre strani. Pa zahteva je bila za aktivacijsko kodo. Joj, joj, joj,.... No, zdaj je pa ok. lp Julija
13. feb 2006 18:39
Torej POSEBNO OBVESTILO UPORABNIKOM IN ODVISNIKOM od KulSlo.... Danes ponoči Kulinarika ne bo dosegljiva zaradi prepotrebnih vzdrževalnih del... In upajmo, da bodo dela uspešna, sicer nas bo jutri zjutraj veliko nesrečnikov, ki bomo na skrito v službi hoteli gor in potem nesrečno bulili v ekran tjas
13. feb 2006 18:40
Ja, meni se je zgodilo enako. Sploh mi ni bilo jasno zakaj moram kar naenkrat vpisati aktivacijsko kodo.. No sedaj je zopet vse o.k. Marjana
13. feb 2006 19:41
tjas je napisal/a: |
POSEBNO OBVESTILO UPORABNIKOM IN ODVISNIKOM od KulSlo.... |
13. feb 2006 22:28
čšž Veri
15. feb 2006 2:50
Na KulSlo vas čaka 0 novih [sporočil]Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zdrobovi ocvrtki s pomakami
Praženo zelje s krvavicami in krompirjem