![](/grafika6/ikona-avatar-prazen.png)
14. feb 2006 8:37
Hoyla! A je kdo ze poskusil spect to pito? Kako vam je uspela? Je dobra? Jaz sem se je vceraj lotila.. Ampak iz jajc, sladkorja in smetane nikakor nisem dobila trde penaste mase..![](/forum/icon_smile_angry.gif)
![](/forum/icon_smile_sad.gif)
![](/forum/icon_smile_dissapprove.gif)
![](/forum/icon_smile_shy.gif)
![](/forum/icon_smile.gif)
![](/forum/icon_smile_wink.gif)
14. feb 2006 8:37
Hoyla! A je kdo ze poskusil spect to pito? Kako vam je uspela? Je dobra? Jaz sem se je vceraj lotila.. Ampak iz jajc, sladkorja in smetane nikakor nisem dobila trde penaste mase..
14. feb 2006 13:47
Včeraj sem jo spekla, krema iz jajc in smetane ni bila penasta, jabolka pa sem fino naribala kot kašo in dodala stopljeno čokolado. Zmes je bila gostljata. Po pečenju na 130, pa je postala penasta, podobno kot čokoladna pena. Pito se je dalo še toplo zelo lepo rezat. Za danes je ostal samo še en košček. LP anita
14. feb 2006 14:42
Jaz se jo bom lotila sedaj,sporočim zvečer... Teka
14. feb 2006 19:03
Pečeno...videt je lepo,okus bo pa ocenil mož,jaz pa kar je čokoladnega ne jem,mi ni dobro. LP
14. feb 2006 20:42
ker me je prehitela sasenka nisem pisala, bom pa ob priliki poizkusila spečt to pito, pa bomo videli kaj bo. lp marelica
15. feb 2006 9:14
Evo... Pita je njami njami.. Bo sigurno veckrat na "sporedu".
29. dec 2012 20:48
Da ne odpiram nove teme. Ob Ljubljanici je bil nekaj let nazaj lokal,(Samsara??)kjer so prodajali vsaj meni zelo dobre čokoladne pite.Mislim,da od Hvastije.Nikjer ne zasledim več kaj o njih,na spletu je pod to ime vse drugo,samo ne ta pravi.Vem,da si lahko pito naročil in prišel po njo k njim, na dom, so pa nekje iz Ljubljane. Žal,ne vem,kje. Če kdo ve ali še obstaja kje ,bom zelo vesela.
Hvala vnaprej
ultranova
29. dec 2012 22:24
http://slascicehvastija.webs.com/ evo, tole sem našla, mogoče je ta pravi in si boš lahko pomagala s stranjo.
lp
cervus
30. dec 2012 8:11
Se ne dolgo tega so jih prodajali spodaj v Maxiju, priznam pa, da ne vem ce se. Zdi se mi celo, da sem jih videla v se drugih trgovskih centrih.
30. dec 2012 17:34
hvala obema,grem jutri v Maxija
ultranovaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
malo za hec | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Ploščati špageti z genovskim pestom, krompirjem in stročjim fižolom
Domači sladoled za vroče poletje