3. sep 2014 19:11
Nola, zanimivo, jaz pa sem prepričana, da se ohcet (se pravi poročno slavje) naredi predvsem zaradi svatov. Midva bi se tudi sama lahko kje prav luštno imela in prepričana sem, da so svatje na ohceti uživali, drugače bi mirno lahko odšli domov.
Barbra, s tem, da ne vem, koliko je kdo dal, sem želela povedati, da nisem delala seznama in razmišljala o tem, da je dal kdo premalo ali kaj podobnega. Sva pa spravila vse čestitke v poročni album. Glede na to, da je najin prostor omejen na 18 kvadratnih metrov, si lahko predstavljaš, koliko stvari lahko zbaševa noter, sploh glede na to, da mi je tašča že pred 3 leti podarila krožnike in skodelice, teta jedilni pribor, prijateljica kozarce itd. In glede na to, da nisva v tako rožnati situaciji, da bi izgledalo, da bi šla kmalu na svoje, si ne predstavljam, da bi dala v sobo še več stvari, ki jih trenutno ne uporabljam.
Sploh pa je to predlog, dobila sva tudi nekaj čisto konkretnih daril (seveda cel set loncev, ki jih po vsej verjetnosti še 3 leta ne bom mogla uporabljati in so zdaj shranjeni v garaži) in tudi tega sva bila vesela.
JJ