V kulturnem domu Podpec bo to soboto ob 18h otvoritev rastave gobelinov in idrijskih cipk.
V nedeljo pa vabljeni od 8 do 15 ure.Bo tudi nekaj peciva.
Kulturni dom Podpec,nasproti novega Mercatorja.Se vidimo.
l.p.
Vesna Leben
V kulturnem domu Podpec bo to soboto ob 18h otvoritev rastave gobelinov in idrijskih cipk.
V nedeljo pa vabljeni od 8 do 15 ure.Bo tudi nekaj peciva.
Kulturni dom Podpec,nasproti novega Mercatorja.Se vidimo.
l.p.
Vesna Leben
8. feb 2006 21:00
Ligojna, bo razstava odprta le v soboto in nedeljo ali tudi še kasneje? Me res zanima, ker za vikend ne bom v teh koncih. Hvala za odgovor. rimljanka
8. feb 2006 23:05
Kdo raztavlja čipke? lp Vesna
9. feb 2006 6:40
Rastava bo le v soboto in nedeljo. Čipke rastavlja moja teta Vera Hiti. Morda pa bo rastava v kratkem še v mojem kraju.Bom pocukala za rokav predsednika našega kulturnega društva. l.p. Vesna Leben
9. feb 2006 11:03
Upam, da bom utegnila priti. lp Vesna
10. feb 2006 11:10
Super bom sporočila babici-ona se bolj ukvarja s tem!!! marelica
10. feb 2006 11:36
Kje pa je ta kraj - Podpec. Zemljepis mi dela težave, zato prosim za informacijo. LP McNena
10. feb 2006 18:12
Med Brezovico pri Ljubljani in Borovnico ( Pekel - kjer bo 2. srečanje KulSLo). Za tiste, ki niste iz naših koncev, pa recimo območje Ljubljana- Vrhnika - Ig. lp, marelica
11. feb 2006 20:11
Ravno sem prišla z razstave. Bilo je lepo, razstavljajo čipke, vezenine, kvačkane prtičke, gobeline, nekaj ročnih del iz das mase oziroma gline, poslikav na steklenice, ter domačih dobrot: salama, kruh iz krušne peči ter pecivo, katerega se lahko poizkusi. Na degustaciji je bil tudi domač sir in kruh s skuto. Pecivo se je lahko kupilo za domov, torej imamo sladico za jutri. lp, marelica
11. feb 2006 20:21
Ligojna, prosim, napiši točno kje je to v Podpeči... Bilo bi lepo, če bi se jutri zapeljala na ogled. Pozdravček!
11. feb 2006 20:22
Oprosti, ko sem hotela zapreti, sem na vrhu videla kaj si napisala... nasproti novega Mercatorja. Hvala - oprosti - podzravček!Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
MOJ vrt | rimljanka |
Kaj jutri za kosilo? | johana |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava piščančja cezarjeva solata s polento
Mandljeva juha ajoblanco