10. feb 2006 19:31
Kupila sem ga v Hoferju, je v konzervi. Pripominjam še, da imajo tudi beli rum, o kvaliteti le-tega seveda ne morem reči nič. rimljanka
10. feb 2006 19:31
Kupila sem ga v Hoferju, je v konzervi. Pripominjam še, da imajo tudi beli rum, o kvaliteti le-tega seveda ne morem reči nič. rimljanka
10. feb 2006 20:07
hvala,jutri grem tja Bernarda
10. feb 2006 20:29
Kakšna pa je cena kokosovega mleka. Bernarda
10. feb 2006 20:44
V Hoferju je bila cena nekaj čez 100 Sit, mislim, da 123. Ne vem, ali ga imajo še. Imajo ga pa tudi pri najboljšem sosedu in v Sparu, če se prav spomnim je cena nekaj čez 300 Sit. Nena
10. feb 2006 20:55
Ponavadi ga imajo med živili za kitajsko kuhinjo.
10. feb 2006 21:31
Pred leti sem ga kupila v Mercatorju, bil je v konzervi, bolj majhni, na sliki je bil kokos. riba-ribica
11. feb 2006 15:35
V MB sem cel teden iskala kokosovo mlewko v konzervi in sem ga nazadnje našla v Cash&carryju na Tržaški. Ne Sosed ne interspar, niti Tuš ga ni imel, police so bile prazne. Kaže, da uvozniku spet nekja škripa, podobno je bilo tudi pred dvema letoma. ZDaj sem kupila kar šest konzerv, tri bom porabila že danes, osatlo pa za rezervo. V Hoferju v MB so imeli kokosovo mleko le v akciji, tako a ga v petek niso več imeli, prodajalak mi je pa rekla, da ga običajno nimajo na policah. Sem pa naredila super sladico s kokosovim pudingom in koskosovo moko. Pošljem recept v bazo, pa slikico. Pozdrav, Mamamia mamamia
11. feb 2006 18:22
no pa sem ga dobila,kokosovo mleko namreč.V Hoferju je bil.Letam tam med policami,uprašam prodajalko,ki mi sveto zatrdi,da ga pri njih sploh ne držijo.Ko ji omenim,da jaz vem,da ga imajo,ker sem od drugih slišala,ona še kar trdi svoje.Našla sem ga sama med kitajsko hrano,Besna sem bila na trgovko,ker bi morala reči,da ne ve,ne pa da trdi in me prepričuje ,da ne obstaja.No sedaj ga imam,pa še nakupila sem ga malo več. BernardaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Pečena prosena kaša s suhim sadjem in skuto
Polžki z mesnimi kroglicami