Prosim, povejte, kje na policah trgovin najdem vložene suhe paradižnike v olju. So v pločevinkah ali steklenih kozarcih?
Hvala.
ez
Temo je spremenil(a) ez dne 07. feb 2006 07:09:41
Prosim, povejte, kje na policah trgovin najdem vložene suhe paradižnike v olju. So v pločevinkah ali steklenih kozarcih?
Hvala.
ez
Temo je spremenil(a) ez dne 07. feb 2006 07:09:41
7. feb 2006 7:26
Ponavadi so zraven vložene zelenjave, poleg oliv, paprike,... Če jih pa tam ni pa poglej pri izdelkih tujih kuhinj, kjer imajo mehiško, kitajsko,... in drugo hrano. Ponavadi so v kozarčkih. Ana
7. feb 2006 8:29
V svojem programu jih ima tudi ETA. Suhe paradižnike se včasih dobi tudi v vrečkah. Seveda v tem primeru niso v olju. Konkreten primer: Hipermarket Mercator v Lj. jim ima na zgornji polici. Za malo bolj "eksotične" izdelke je v velikih trgovinah vedno treba gledati na zgornje in spodnje police, ki so manj atraktivne. Menda so tam tudi cenovno ugodnejši izdelki. rimljanka
7. feb 2006 8:55
V MB jih imajo - vložene v olju - na policah z drugo vloženo zelenjavo, sušene, nič vložene, pa sem našla na oddelku s sadjem in zelenjavo, zraven drugih izdelkov v vrečkah.Mamamia mamamia
7. feb 2006 16:04
Hvala vsem, res ste mi v pomoč! ez
7. feb 2006 18:52
Meni so od ETE prav super. Ko zmanjka mojih seveda. Lumpica
7. feb 2006 19:02
Posušene paradižnike sem videla pred časom tudi v Tušu, bili so vvrečkah, cene ne vem. riba-ribica
7. feb 2006 19:36
vcibej je napisal/a: |
Meni so od ETE prav super. Ko zmanjka mojih seveda. Lumpica |
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti z omako amatriciana s piščancem (z omako iz kozarca)
Pustne miške