Lasje in frizura

lanci  

član od: 5.2.2006

sporočila: 12

tema odprta - 5. feb 2006 21:23 | ogledi: 2.384 | odgovori: 2

Živijo!

Po pranju las si ponavadi ne posušim las saj imam dolge pribljižno do ram. Za nima me ali je to zdravo za lase? Vprašala pa bi tudi če kdo pozna kakšno dobro, novo,moderno... frizuro za srednjedolge lase

Že v naprej hvala!

lanci

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15832

6. feb 2006 22:12

Za lase je gotovo bolj zdravo, da si jih posušiš kar tako, bez fena - saj tako ravnaš, če sem prav razumela. Glede frizure pa - v kakšno specializirano revijo poglej, pa do dobrega frizerja stopi, oni so najbolj na tekočem, kaj se trenutno nosi. Če pa takega v tvojem kaju ni, pa brez revije res ne bo šlo. Saj jih je v trafikah polno in ravno zdaj so v njih novi trendi za pomlad. Je pa fizura odvisna tudi od gostote in kvalitete las, ali so torej gosti, močni, ali morda tanjši, bolj svilnati in mehko padajo. Ni vsaka fizura za vsak las, kot tudi neza vsak obraz. Tudi moja hči ima srednje dolge lase, morda zadaj malo čez ramena. Ima izjemno goste lase, močne in čvrste, frizer se samo za glavo prime, ko se pojavi na vratih z željo, da jih pobarva ali naredi pramene, ker pravi, da bolj kot jih obdeluje, več se mu zdi, da jih imana glavi. Frizuro pa ima enostavno - proti obrazu stanjšane konice, strižene pa tako, da so ob obrbazu krajši, tam nekje do lic inbrade segajo, potem pa se proti hrbu daljšajo. Če ti to morda kaj pomaga... Samo pogumno k frizerju! Mamamia mamamia

Simona84  

član od: 27.10.2005

sporočila: 3036

7. feb 2006 3:55

Lanci, da pa ne bi potrošila goro denarja za revije + stroški frizerja, pa mislim, da je internet še najboljš stvar, da se pozanimaš, kaj bi rada. S srednje dolgimi lasmi kot jih imaš ti, se da marsikaj ustvariti Lep dan vam želim

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?johana
MOJ vrtNikita
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti