Abraham-ponovno

mamamia  

član od: 9.11.2004

sporočila: 15833

2. feb 2006 9:41

Glede albuma - morda bi bil primeren album starejšega tipa, tisti, ki so imeli usnjen ovitek in take sive, debele liste, s prozornim papirjem nad vsako - meni so ti starinski albumi zelo všeč, z možem sva si ga uredila tudi od najinih skupnih trneutkov naprej. Mogoče bo oče tega bolj vesel, kot kakšnega modernega labuma. Kaj pa če mu slike nalepite in uokvirite - recimo najbolj značilni posnetki posameznega desetletja in še kak za povrh? Moji nečaki in hči so to naredili mojemu sinu za 18. rojstni dan in je bil tako navdušen, da is je to reč nalepil na steno. Skorajda ne mine dan, da se ne bi smejali, ko gledamo te fotke. Morda mu to lahko date poleg albuma, kot nekakšen povzetek. Pa si da to na primer na steno v delavnici - po moje bi se mu nasmeh vedno znova razlezel čez obraz, ko bi med delom dvignil pogled in se zagledal v podobe svojega življenja. Pa še na vse vas bi obenem pomisl... Neka melanholija me grabi, kaj pravite? Pozdrav, mamamia mamamia

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti