Ima katera kak dober recept za pripravo drobnjakovih štrukljev?
Nekaj dni nazaj smo jih jedli na nekem kmečkem turizmu, bili so odlični. Moji niso niti senca tistih... žal.
Hvala, lep pozdrav
moja
Ima katera kak dober recept za pripravo drobnjakovih štrukljev?
Nekaj dni nazaj smo jih jedli na nekem kmečkem turizmu, bili so odlični. Moji niso niti senca tistih... žal.
Hvala, lep pozdrav
moja
30. jan 2006 13:15
http://www.kulinarika.net/forum/topic.asp?TOPIC_ID=5503štrukljeva%20juha#0 Loni Makaroni
30. jan 2006 13:16
U moja si me spomnila na gostišče Ančka, tam so ti štrukeljčki nepozabni... p, m
30. jan 2006 13:52
Ja!!! A ima kdo idejo, kako jih pripravijo pri Ančki???
31. jan 2006 8:43
Loni, hvala. Lp moja
31. jan 2006 12:47
Vlečeno (lahko pa tudi krompirjevo) testo premažeš s kislo smetano, katero kar močno sladkaš. Potreseš z narezanim drobnjakom (veliko ga mora biti), zviješ ter skuhaš. Kuhane in narezane zabeliš z ocvirki. Komaj čakam pomlad in drobnjakove štruklje zvitorepka
31. jan 2006 13:03
Tam pri Ančki že niso taki...
31. jan 2006 13:15
Lahko, da pri Ančki niso taki. So pa zato pri moji mami. LP zvitorepka
31. jan 2006 13:22
Ja, ja... Sej nisem hotela bit nesramna ali pa kaj... Verjamem, da so pri tvoji mami super, ampak mene res zanima, kako za vraga jih naredijo pri Ančki? Ker so res super, niso sladki, so zelo rahli, nadev je prava poezija, a se komu sanja?
31. jan 2006 13:26
Lidka povabi nas k Ančki na štruklje,pa bomo mogoče kaj ugotovili! jesen
31. jan 2006 13:37
Težko, da boš izbrskala recept, Lidka. Štruklji so vendarle njihov adut in po moje je recept skrivnost.... zvitorepkaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zmagovalni bananin kruh
Rezanci Tagliatelle na bolonjski način