Izpadanje las

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

28. okt 2008 17:40

receptor je napisal/a:
Zakaj bi namreč verjeli fermacevtom,ki prenekatero bolezen ne želijo pozdraviti,da bi le bilo dovolj dobička z kemijo,ki v večini primerov nič ne pomaga.(Aids,nore krave,ptičja gripa....)receptor

Tole je pa prehudo, receptor! Kako si drzneš mešati prhljaj s tako resnimi boleznimi, ki jih povzročajo VIRUSI in PRIONI? Pa menda res ne misliš, da e-svet prenese vse! Da ne bo dileme, moje ogorčenje je posledica tvojih primerov, zapisanih v oklepaju!!! Sem jih pordečila, da se bolje vidijo!

rimljanka - zasebno mnenje

Sporočilo je spremenil(a) rimljanka dne 28. okt 2008 17:41:06

Košuta  

član od: 8.7.2008

sporočila: 199

25. nov 2008 16:43

Toliko, da se oglasim. Zelo me zanima, če se je kateri stanje kaj popravilo. Meni se je malo, ampak res samo malo. Košuta

petardica  

član od: 15.9.2008

sporočila: 728

26. nov 2008 9:12

Košuta stanje ni skoraj nič boljše s tem da sem prenehala z vsemi žavbami in losioni.Zdaj pa dajmo času čas.Kar bo pa bo. petardica

BILLY  

član od: 7.1.2002

sporočila: 17

4. dec 2008 14:23

Da se še jaz oglasim. Tudi meni so od poletja kar fino izpadali lasje, sploh ko sem si jih sušila. Sem bila res kar malo žalostna in prestrašena, saj se tudi sama ne morem pohvaliti s prav bujno frizuro. Začela sem jesti proso, vse izdelke Fitoval, nato pa šla še v lekarno, kjer so mi lasišče pregledali z mikrokamero. Gospa mi je rekla, da imam precej mastnega prhljaja, ki zaduši lasno korenino in las posledično izpade. Kakor sem brala po internetu, to veliki večini ljudem rečejo, zato sem bila do izdelkov precej skeptična. Pa vendar sem vse skupaj uporabljala en mesec in kmalu opazila bistveno manj izpadanja. Sedaj bom še kakšna dva meseca uporabljala te izdelke in upam, da je to to.:)

neznan uporabnik

4. dec 2008 20:00

vem kaj ti je storiti,a te zanima?pa saj ti bom kar povedal:vsak večer si lasišče zmasiraj z svojim urinom,lahko tudi obraz.v jutro se temeljito speri z toplo vodo,po potrebi uporabi zelo blagi otroški šampon.po nekaj tednih boš kot nova.pa lep pozdrav. pr. če hočeš imeti urin prijetnega in blagega vonja,ne jej mesa,ne pij kave in ne uživaj opojnih substanc. pingvin

neznan uporabnik

4. dec 2008 20:08

WRAN51, ali govoris iz izkusenj? bberta

petardica  

5. dec 2008 17:29

Tale naš Wran51 ga pa nekaj stepa.Rada bi videla tvoj obraz(in seveda možev),ko bi zvečer prišel iz službe in bi žena smrdela po svojem sc...!!! Ideja pa ni slaba če se hočeš nekomu maščevat?! petardica

rimljanka  

član od: 14.2.2005

sporočila: 17822

5. dec 2008 18:00

petardica, zakaj pa misliš, da je WRAN51 ženska?

rimljanka - zasebno mnenje

petardica  

6. dec 2008 15:04

Ne ne ,jaz sem mislila obraz mojega moža....ne wranov... petardica

Sy  

član od: 11.12.2003

sporočila: 1057

6. dec 2008 15:57

Temu se reče urinoterapija. Pri tej terapiji se ponavadi urin uporablja kot notranje zdravilo, lahko pa tudi kot zunanje - kot je predlagal Wran.

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?malaga
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti