Preizkušen z vaše strani, seveda. Ko začnem brskati po netu, se ne izkopljem več ven...
Loni Makaroni
Preizkušen z vaše strani, seveda. Ko začnem brskati po netu, se ne izkopljem več ven...
Loni Makaroni
25. jan 2006 12:16
Železničarski zdravstveni dom, če si iz Ljubljane. Ne spomnim se sicer priimka gospoda psihologa, ki ta "tečaj" opravlja. Vem, da ima privatno ambulanto tam pri Smeltu. Pobrskaj po imeniku, zagotovo najdeš. Ali pa pokliči v ZD, pa vprašaj. Dela pa na koncesijo. Je zelo strokoven in meni avtogeni trening full pomaga. Ga obvladam, lahko rečem v nulo. lp Julija
26. jan 2006 7:11
Loni, se priporočam za vsako informacijo, če jo boš dobila. Lp hope
26. jan 2006 8:09
Julya, kaj pa če bi se ti skušala spomniti še česa drugega, tako brskat po imeniku se ne da (brez vsaj priimka), železničarskega zdravstvenega doma pa tudi nisem našla. Loni Makaroni
26. jan 2006 8:13
Železniški zdravstveni dom, Celovška cesta 4, 231 02 42 lp, Marija
26. jan 2006 8:19
Kaj pa se točno počne na avtogenem treningu, lahko katera malce bolj nazorno razloži?
26. jan 2006 8:41
http://med.over.net/za_bolnike/slovarcek_tujk/ ena izmed definicij je na tej strani lp, Marija
27. jan 2006 10:06
Loni, si kaj izvedela? lp, Marija
27. jan 2006 10:48
Izvedela vse ali nič. Gospoda sem doklicala (po prav hecnih dogodivščinah), se s tem ne ukvarja več. Loni Makaroni
27. jan 2006 12:51
Škoda! Julya, bi pa tebe vprašala, če se spomniš, kako se je to izvajalo, v skupini ali posamično in koliko časa je trajalo? Lp hope
27. jan 2006 13:30
Ah, saj to ti tudi jaz lahko povem, imaš izvajanje avtogenega treninga v skupinah ali pa individualno... Jaz sem pred leti že hodila, je bilo prav luštno, mala skupinica, mislim, da nas je bilo 5 in voditeljica. Samo jaz sem vse skupaj zanemarila, zdaj pa nisem zadosti samodisciplinirana, da bi se spravila k izvajanju. Rabim vsaj začetni namig... Loni MakaroniKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polnjene paprike
Bujta repa