10. avg 2016 22:58
Pravzaprav je vodni kefir toliko kefir, kot je mandljevo mleko mleko ali kamilični čaj čaj.
rimljanka
10. avg 2016 22:58
Pravzaprav je vodni kefir toliko kefir, kot je mandljevo mleko mleko ali kamilični čaj čaj.
rimljanka
10. avg 2016 23:34
rimljanka je napisal/a: |
Pravzaprav je vodni kefir toliko kefir, kot je mandljevo mleko mleko ali kamilični čaj čaj. rimljanka |
Se popolnoma strinjam, samo poanta je v probiotikih. Nekateri pač mleka in mlečnih izdelkov ne smejo.
Vanja
18. avg 2016 6:24
Ima kdo iz kranja/okolice zrnca vodnega kefirja?
Lp :)
Leikolinko
16. mar 2017 19:35
Mene pa zanima če ima katera zrnca za vodni kefir.
21. jun 2017 12:12
E, pa sem po dolgem času spet "uradno" na kulinariki.
Poleg mlečnega kefirja bi rada poizkusila z izdelavo vodnega kefirja. So se morda komu kristalčki preveč namnožili in jih je pripravljen odstopiti ali prodati?
7. mar 2018 14:53
Pozdravljeni, že nekaj časa razmišljam da bi poizkusila delati vodni kefir, pa me zanima ali ima kdo kaj zrn kefirja odveč? Sem pa iz okolice Ivančne Gorice, občasno tudi v Ljubljani ali Novem mestu pa bi prišla iskat, lahko pa tudi po pošti, krijem PPT :)
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Polžki s krompirjem, ohrovtom in sirom
Poke skleda z lososom