Prosim nekoga, da mi obrazloži, od kod skupna ocena za lokale (npr. 6 ocen po pet točk-končna pa 50-?)
lp zvone
ZVONE
Prosim nekoga, da mi obrazloži, od kod skupna ocena za lokale (npr. 6 ocen po pet točk-končna pa 50-?)
lp zvone
ZVONE
24. jan 2006 15:23
Zzvone, to je skupna ocena lokala, ki je bil ocenjen ne le enkrat. Vsaj mislim da je tako. Poglej pod vse ocene. lp
25. jan 2006 7:22
Saj razumem, da je ocena seštevek vseh ocen, ampak 6x5 je še zmeraj 30 in ne 50.Saj se vidi, kako je mnenje o določenem lokalu, vendar seštevek mi pa vseeno ni jasen. ZVONE
25. jan 2006 7:52
zzvone, ti bo matematične principe ocenjevanja Jernej razložil, ko se vrne. Bojan
25. jan 2006 9:46
Takole Zzvone! Če greš na večerjo, greš zato da boš bil dobro postrežen, da bodo imeli dobro izbiro jedi, da bodo cene za vse žepe, in navsezadnje zato da boš dobro jedel. Primer: Postrežba: 5X2=10 Izbira : 5x2=10 cene 5x2=10 Kkvaliteta jedi 5x2=10 parkiranje 5 (ni tako pomembno) sanitarji 5 Vem, da 6x5=30. če pa tole sešteješ je 50, in je tudi tako prav. LP
25. jan 2006 10:58
Hvala,Anamarija, sem preveril in je točno tako kot si napisala. lp ZVONEKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Domači sladoled za vroče poletje
Pivski kruh