Visage
Skodelice za peko suflejev cokoladnih ( npr)
24. jan 2006 9:26
OJLA! MOGOCE KDO VE KJE BI LAHKO KUPILA SKODELICE ZA PEKO ČOKOLADNIH SUFLEJEV, KER JIH JE TREBA PEČI NA 180 STOPINJ. HVALA Visage
24. jan 2006 9:47
Te male "skodelice" za sufleje sem videla v Leclercu in mislim da tudi pri Sodedu (v Šiški), me mikajo, bomo videli, mislim da je celo jutri v Leclercu akcja le teh... p, m
24. jan 2006 9:56
Jaz grem tudi jutri pogledat v Leclerca. LP Dolores
24. jan 2006 10:01
Dolores, poglej v njihov akcijski katalog!!! Res se mi zdi da sem videla da se v sredo začne akcija!!! p, m
24. jan 2006 10:26
Hvala punce..kje pa se lahko vidi katalog? Visage
24. jan 2006 10:28
Ne vem, ce mi dobivamo kaksen prospekt od Leclerca...bi sla pa pogledat..imam ravno dopust;.) Visage
24. jan 2006 10:39
Kje sta pa slisali da je akcija, ker sem sla pogledat na speltno stran za leclerc katalog pa jih ni v katalogu..sam tok me zanima, ker bi jih res rada kupila... Hvala Visage
24. jan 2006 10:43
Visage: jaz imam odprt Leclercov katalog in je zadeva sledeča: Pekač Ramerquin, premer 9 cm, material - keramika, cena 290 sit - dobiš 30 sit bona, +15% od 30 sit še če imaš kartico Leclerc. Aja barvi sta pa svetlo zelenkasta in taka oranžasta. V redni prodaji vem da imajo tudi bele...samo za te ne vem cene... Midva greva večkrat v Lelcerc - nama je res najbližji, pa tudi cenovno ugoden, ponudba velika... p, m Sporočilo je spremenil(a) majamarko dne 24. jan 2006 10:44:23
24. jan 2006 10:53
Se pravi da potem ce grem tja danes pogledat jih sigurno imajo. Pa so to tale male salcke al bolj pekac Visage
24. jan 2006 10:54
Sem gledala po tv in je dal v take lepe male šalčke in sem takoj rekla,to pa moram probat, ker imam okoli sebe same cokoladne ljubljence..samo se nekaj mogoce ves kje se dobi un 70% cokolada?A je to navadna jedilna...sem se malo pri zacetnikih Lp VisageKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Forumi (vroče teme)
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Video recepti
Kremšnite, kremne rezine - kot z Bleda
Goveji file s štruklji in rdečo vinsko omako z grenivko