Kam na dopust?

sonce51  

član od: 4.4.2008

sporočila: 237

21. apr 2012 16:44

Rosie  hvala za informacije, ne skrbi, tudi poguma mi nisti vzela. Moram razmišljati in pričakovati najboljše, pa itak celo leto deeelamo in komaj čakamo ta teden oddiha. Nas gre skupina oz. en par in dve družini, vsaka s po enim otrokom. Mi smo na dopustu šest dni na plaži (otroci si tega najbolj želijo, pa tudi meni paše ležanje na plaži v senci seveda, knjiga, krajši čvek, plavanje v morju in podobne aktivnosti, ki spadajo na dopust ) en dan pa gremo na celodnevni izlet. Potem si še kakšen večer, dva ali tri  vzamemo in obiščemo kakšno bližnje mesto oz. nekaj za kar ne rabiš cel dan ... Vedno gremo na dopust takoj po šoli, takrak so dnevi najdaljši in mi jih tudi izkoristimo. Iiskali smo nekaj v Španiji, ali celina, ali Mallorca in na koncu izbrali Menorco. Prevladala je najugodnejša cena, let iz Brnika, ponudba in priporočilo ene družine, ki je lansko leto letovala prav v tem hotelu. Potujemo s domačo agencijo Intelekta (M.Sobota) in to je to.

Še enkrat hvala in poročam ob vrnitvi.

sonce51

Vanja_v_ZDA  

član od: 14.11.2008

sporočila: 6078

13. jun 2012 21:14

Mene letos mikajo "kolesarske" počitnice. Ne organizirane ture, ampak en Bed and Breakfast, rent-a-bike   in dnevne ture v dvoje. Ker sva Slovenijo in Švico že prekolesarila, pride v poštev preostali del Evrope. Po enem tednu brskanja po informacijah prišla do tega, da sem izločila Irsko. Zaradi dežja . Če bo šlo tako naprej, ne bova šla nikamor.  Če sem bolj natančna, z bed and breakfasti ne bo težav, ko bo enkrat lokacija določena. 

Any Ideas?

Vanja

rosie  

član od: 15.9.2007

sporočila: 1141

13. jun 2012 21:21

Mallorca ali pa, mogoče še bolje Menorca (ker ni tako hribovita).

Midva sva bolj pohodniške sorte, ampak na obeh sva videla veliko kolesarjev.

rosie

elaphus  

član od: 27.9.2002

sporočila: 6945

13. jun 2012 23:32

Juuuj, prosim te, no - Nizozemska .

lp

cervus

Vanja_v_ZDA  

14. jun 2012 2:51

Elaphus,  a zato, ker je "ravna ko kuhinjska miza"? Kakega kuclja se ne bojiva, ni mi pa za lazit čez kak dvatisoč meterski prelaz.

Vanja

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

14. jun 2012 6:47

Vanjič, za tebe je Francija, tam so si izposojo koles izmislili. Kolesarjenje po dolini gradov je super.

Vendelina jr.

MBrando  

član od: 4.8.2011

sporočila: 2308

14. jun 2012 7:05

Vandelina jr: Sexyyyyyy ideja. Francija moja omiljena

---Kdor išče cilj, bo ostal prazen, ko ga bo dosegel, kdor pa najde pot, bo cilj vedno nosil s seboj. (Dragi Nejček Z.)---

OlivaB  

član od: 5.7.2011

sporočila: 649

14. jun 2012 7:50

Kaj pa Lago di Garda? Sva bila letos za prvi maj - za kolesarje idealno! Že planirava ponovno za september, pa malo več kot le vikend.

OlivaB

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

14. jun 2012 7:52

Se podpišem pod Vendelino...

Loni Makaroni

Vanja_v_ZDA  

14. jun 2012 16:45

A kdo ve, kdaj se Francozom začne in konča kolektivni dopust.

Drugače pa, Dolina gradov it is, našla 3 možne bed and breakfaste. Dragi totalno navdušen. Hja, nima druge možnosti. Med kosilom nameravam do knjigarne, da si nabavim  knjigo in preštudiram ostale detajle. 

Kot vedno Vendy, super nasvet.

Vanja

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti