11. apr 2012 10:28
syu, sem ravno ugotovila, da mi odhajamo 23.7. iz Nečujma, v pa takrat prihajate v Stomorsko...tako da kava...mogoče v trajektni luki
lp
robida
11. apr 2012 10:28
syu, sem ravno ugotovila, da mi odhajamo 23.7. iz Nečujma, v pa takrat prihajate v Stomorsko...tako da kava...mogoče v trajektni luki
lp
robida
11. apr 2012 11:16
Robida, ha ha.,jaz mam termosko s kavo zmeraj s sabo.
Sem zvedela, da nisem pravočasno rezervirala in me je nekdo prehitel, a danes mi gospod piše da se nekaj termini menjajo, mogoče pa bo Šolta letos.
Prijeten dopust, pa pusti kaj sonca za naju.
syu
11. apr 2012 11:26
Pozdravljeni,
letos imamo z družino namen obiskati Hrvaško (Istra po vsej verjetnosti). Preiskala sem celotno spletnos stran od agencije adrialin, pa mi ni nič zelo padlo v oči. Ima kdo kak predlog/znanca, ki oddaja apartmaje? Pa nekaj mi ne gre v račun - kako je lahko bungalov oz. mobilna hišica za dve odrasli osebi in enega otroka dražja kot apartma?
ajčka
11. apr 2012 14:33
Za 1.maj v Baško na Krk za 5 dni; junija sem misllila za 3 dni v Izolo - San Simon Resort - ampak sem si premislila, ker so cene skoraj 20 % višje kot lani in stane nočitev z zajtrkom (hotel z 2 **) več kot polpenzion na Hrvaškem; tako, da odpade. Grem pa konec avgusta še za en teden na Brač ali Korčulo, se še odločam.
Lakica
13. apr 2012 19:07
živjo
mene pa zanima kako poteka last minute, imamo že datum vendar če bi se najdlo kaj poceni bi to izkoristili. Ponavadi gremo na Hrvaško brez rezervacije, gremo kar na blef pa potem vprašamo po njihovih i točkah. Predlanskim smo bili v Bolgariji- first minut. Nam je bilo všeč, zdaj me pa zanima last minut, če ima kdo kakšno izkušno s tem bi bile vsake inf. dobrodošle.
simpatija
18. apr 2012 21:20
Zanima me, če so se prvi dopustniki že vrnili iz pohajanja. Rosie, se je končalo po tvojih pričakovanjih, ali se še potepaš po Španiji. Ja, prvi zasluženi dopust je pred vrati, oz. most med prazniki. Letos bomo, kot že deset leto, doma gostili naše stalne goste,uživali v njihovi družbi, že junija, takoj po šoli pa Menorca.
Pozdravček
sonce51
18. apr 2012 22:22
ajčka je napisal/a: |
Pozdravljeni, letos imamo z družino namen obiskati Hrvaško (Istra po vsej verjetnosti). Preiskala sem celotno spletnos stran od agencije adrialin, pa mi ni nič zelo padlo v oči. Ima kdo kak predlog/znanca, ki oddaja apartmaje? Pa nekaj mi ne gre v račun - kako je lahko bungalov oz. mobilna hišica za dve odrasli osebi in enega otroka dražja kot apartma?
|
Pod prvo je odvisno od apartmaja - mislim primerjava cen z mobilno hišico.
In kje v Istri te zanimajo apartmaji? Saj ni samo adrialin. Lahko iščeš po krajih ali tule, in še kako drugače.
In seveda je trebavedeti, kaj iščeš. Mirno naselje, bolj živahno, čim bližje obali ali je vseeno? Kakšna raven - pet zvezdic ali sta dve dovolj?
mamamia
18. apr 2012 22:25
Pred vrati je Toskana. En teden lastna režiji. Bivamo malo iz Lucce na podeželju v enem, po slikah sodeč, luštnem apartmaju. Molimo edino za vreme, drugo itak ne more razočarat - Firence, Siena, Chianti, Elba, Modena, Val d`Orcia in še n nenačrtovanih zadev, ki nam bodo prekrižale pot. Pa družba seveda, s pravo družbo je krajsko in nepozabno kjerkoli & kadarkoli.
Viva Meier
19. apr 2012 6:14
Te mobilne hišice so zadnjih nekaj let hit. Imajo pa tudi to prednost, da so postaljene v urejenih kempih, ob morju seveda in več ali manj so lepo urejene. V bistvu je hiška v kempu, ima pa urejeno kuhinjo in kopalnico, tako da ti ni treba uporabljati skupnih sanitarij in provizorične kuhinje. To pa seveda stane. Jaz sem bila sicer v takšni hišici na Pagu v kempu Straško, drago in nepozabno. Hiška je bila ob morju, lepa, čista, brez greške. Prejšnji teden so jih na enem od teh spletnih ponudnikovm ki ponujajo 50 % in več ceneje ponujali v Maredi. Mislim, da je bil možen najem do jnija in potem v septembru, nisem natačno pogledala, ker trenutno nisem zainteresirana.
Upam, da najdeš nekaj, kar ustreza tvojim željam in želim ti nepozabne počitnice.
lp
sonce51
20. apr 2012 12:30
sonce51 je napisal/a: |
Zanima me, če so se prvi dopustniki že vrnili iz pohajanja. Rosie, se je končalo po tvojih pričakovanjih, ali se še potepaš po Španiji. Ja, prvi zasluženi dopust je pred vrati, oz. most med prazniki. Letos bomo, kot že deset leto, doma gostili naše stalne goste,uživali v njihovi družbi, že junija, takoj po šoli pa Menorca.
Pozdravček
|
Sem se vrnila danes zjutraj.
Vtise sicer še urejam in jih bom še nekaj časa, ampak moram reči, da sem nad Menorco razočarana.
Vse je pač v glavi in moja pričakovanja so bila daleč nad tem, kar Menorca v resnici ponuja.Nič ne rečem, narava tam je čudovita, neokrnjena, zalivi in plaže res krasni.
Otok je dolg pribl. 50 km, širok kakih 20, povsod so mali hribčki in dolinice. Veliko sva hodila, ampak vse se nekako ponavlja. V vaseh in mestih (samo 2 večji mesti, Ciutadella in Mao) nobenega vrveža, vse mirno, domačinov skoraj ni, razen na tržnicah v obeh mestih.
Ker sem bila že večkrat na Mallorci, sem Menorco primerjala z njo. Tisto, kar mi je na Mallorci zelo všeč - arhitektura, živahne vasi, da o mestih ne govorim, španski way of life, tega na Menorci ni.
Ljudje so sicer zelo prijazni.
Verjetno je Menorca čisto v redu za poletne družinske počitnice, kjer se hodi na plažo in ni želja po tem, da bi človek še kaj videl in doživel.
Sonce51, upam, da ti nisem vzela poguma in da se boste imeli na Menorci kar najlepše.
To, kar sem napisala, je samo moje doživljanje krajev, od katerih sem pričakovala več.
rosieKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Brownie z marelicami
Pašta s pivom in slanino