Kam na dopust?

mišzmoke  

član od: 28.8.2010

sporočila: 4551

3. apr 2012 12:13

syu, kakšen termin si si izbrala? Cena je namreč zelo odvisna od tega.

Morda najameš kakšno mobilno hišico? Imajo vse, kar imajo zidani apartmaji, pogosto so postavljene tik ob morju, pod borovci. Eno tako "naselje" je na primer na Malem Lošinju.

lp

mzm

darcy1  

član od: 30.3.2011

sporočila: 70

3. apr 2012 12:29

Živijo

Tudi jaz bi rabila kakšen kontakt za najugodnejše počitnice. V poštev pride le Istra, ker vozim sama in dalje ne upam. Za tri odrasle osebe. Ali kdo pozna podjetje, ki daje možnost letovanja tudi zunanjim? Lani mi je sestra vzela apartma za 3 osebe; 9 nočitev me je stalo 270 EUR + tt in prijavnina 3x. Več naš družinski proračun niti ne bi prenesel. Najraje bi šla v kamp, če bi kdo oddajal prikolico. Lani sem sicer našla, vendar je bilo predrago: od 40 EUR na dan in dražje...se ni izšlo...

Hvala vnaprej za informacije,

D

darcy1

darcy1  

član od: 30.3.2011

sporočila: 70

3. apr 2012 12:34

SYU

Nisi zahtevna. In taki kraji so, ki jih opisuješ. Pojdi na otok PAG, kraji Zubovići, Metajna, Kustići...Zelo mirno, lastna plaža pred hišo, mir...

Lep dan vam želim,
D

darcy1

syu  

član od: 10.9.2009

sporočila: 482

3. apr 2012 12:42

Pag je že prekolesarjen po dolgem in počez.

Termin je žal od 23. 7. zaradi moževega kolektivca.

Svetilniki,ja Nola čarobno, drago in ne morem cel dan okol njega kolesarit, haha.

Saj vem da se najde, vedno kaj najdem samo vstrajna moram biti.

Sicer si vsak dobust naredim nepozaben, ker slabe stvari pozabim, dobre pa ostanejo v lepem spominu.

Več ljudi več ve in mi je všeč da tukaj malo poklepetamo in si izmenjamo izkušnje.

syu

Robida  

član od: 4.7.2004

sporočila: 780

3. apr 2012 14:46

Kaj pa Šolta? Mi smo letos rezervirali app. na Šolti, mi je ostala v trajnem spominu po enodnevnem izletu pred leti...turkizna, čista voda, ni gužve, zeleno...

robida

murva  

član od: 6.12.2007

sporočila: 11

3. apr 2012 15:15

Kolesarski raj s prekrasnimi plažami je Korzika. Če se odločiš za kampiranje, je zadeva cenejša kot naša južna soseda.

murva

kleo  

član od: 21.10.2008

sporočila: 397

3. apr 2012 18:29

TP_kuhar, zanima me še cena apartmajev - če ti ni odveč. Hvala

kleo

sonce51  

član od: 4.4.2008

sporočila: 237

3. apr 2012 19:03

Mi se bomo pa letos odpravili proti zahodu in sicer na Menorko - Španija. Smo si sicer že kar nekaj prebrali in pregooglali, morda ima kdo še kaj za dodati.

lp

sonce51

rosie  

član od: 15.9.2007

sporočila: 1141

3. apr 2012 19:29

sonce51, jaz grem na Menorco naslednji četrtek.

Letos se s težkim srcem nisva odločila za Mallorco, tam sva bila 6x, pa se je še nisva naveličala.

Upam, da bova tudi nad Menorco tako navdušena, da jo bova obiskala še večkrat.

Poročam.

rosie

nallis  

član od: 5.2.2011

sporočila: 59

3. apr 2012 23:32

No,mi pa hodimo vsako drugo poletje počivat na Lastovo,v Skriveno luko v prekrasen apartma tik ob morju,drugače pa potujemo-Norveška-nepozabno,sploh Bergen,Stavanger,Geiranger fjord...,pa Italija,nepozabna Kalabrija,čudovit hotelček v Sibariju,tik pod peto,Sicilija,Cefalu,Piazza Armerina,pa Francija od cvetoče Alzacije do Bretanije in vmes še obvezni šampanjec za zajtrk v Reimsu,pa Portugalska,večni že malo obrabljeni Algarve,Španija in neverjetna promenadna ulica La Rambla,pa...aaah.Letos pa verjetno Sylt,sever Nemčije,otok.Potujemo v lastni režiji razen kakšen last minute Egipt,Grški otoki...Čeprav je še kar nekaj časa do dopusta vam ga vsem priviščim iz srca pa kjerkoli že boste.

nallis

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Dragička
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti