Kam na dopust?

Loni  

član od: 12.12.2001

sporočila: 7859

1. jul 2011 8:06

JJ, Rim je znan kot večno mesto, te bo že počakal/dočakal... No, jaz dopustujem letos po malem in v nešteto obrokih. Pet dni morja je za mano, čez dober teden pet dni bohinjskih hribov, pa teden dni službe, pa 5 dni morja, teden dni hribov, dva tedna službe, podaljšan vikend tromejskih (I+F+CH) gora... Vmes bo treba pa najti še par dni samo zase, to tudi ne bo problem. Dva ali trije dnevi v tišini, to bo najboljši del dopusta. Ko bom nedosegljiva za ves svet.

Loni Makaroni

Trixi  

član od: 23.9.2003

sporočila: 15432

1. jul 2011 21:29

Najprej smo planirali na Kreto, potem pa smo se odločali ali gremo na Ciper za en teden ali 10 dni na Murter.Odločili smo se za Murter.

andrejka  

član od: 1.8.2004

sporočila: 800

1. jul 2011 22:04

Trixi, tudi mi smo najprej nameravali na Ciper, pa smo se odločili za južno Dalmacijo (Zaostrog).

Na Kreti smo bili pred dvema letoma in smo jo kar pošteno prekrižarili, tudi Murter nam je bil simpatičen.

sonce51  

član od: 4.4.2008

sporočila: 237

1. jul 2011 22:16

Mi smo se pa srečno vrnili iz Turčije in ta teden sem že pridno hodila v službo. Bilo je lepo, dobra družba, vsi veseli zasluženega dopusta torej vse O.K. Hotel v katerem smo bivali je sicer velikan med hoteli saj je bilo v kompleksu 2800 ljudi. Številka je sicer neverjetna, samo kakšne velike gneče pa ni bilo, ker smo se kar porazgubili na plaži, ob bazenih, welnessu itd. Torej prvi del dopusta je za nami, sedaj nas čaka še nekaj malega v avgustu. Nimamo še lokacije, bomo videli kako bodo finance itd, morda malo na Pohorje, ali Bohinj, lahko tudi na naši obali, ali pa se bomo namakali v domačem lavorju. Vsem, ki že nestrpno čakate na zaslužen oddih želim čim več pozitivne energije in s pomočjo le-te bo dopust lep in nepozaben.

sonce51

tulka  

član od: 9.8.2008

sporočila: 2960

1. jul 2011 23:15

Loni je napisal/a:

JJ, Rim je znan kot večno mesto, te bo že počakal/dočakal... No, jaz dopustujem letos po malem in v nešteto obrokih. Pet dni morja je za mano, čez dober teden pet dni bohinjskih hribov, pa teden dni službe, pa 5 dni morja, teden dni hribov, dva tedna službe, podaljšan vikend tromejskih (I+F+CH) gora... Vmes bo treba pa najti še par dni samo zase, to tudi ne bo problem. Dva ali trije dnevi v tišini, to bo najboljši del dopusta. Ko bom nedosegljiva za ves svet.

Loni Makaroni

Tole ti pa naravnost zavidam, Loni

tulka

buča  

član od: 29.7.2006

sporočila: 1563

2. jul 2011 21:54

Sonce 51, kje v Turčiji si bila? Midva greva v  začetku avgusta v Kemer, to je cca 50 km od letališča v Antaliyi. A je že bil kdo tam? Malo informacij bi mi prav prišlo.

buča

sonce51  

član od: 4.4.2008

sporočila: 237

3. jul 2011 7:08

Mi smo bili letos v okolici Side, leta 2009 pa v okolici Kemra. Meni je bilo v Kemru zelo lepo, čisto morje,  lepo urejeno skratka O.K. Nekaj o letovanju v Turčiji si lahko prebereš v forumih kjer je že bilo govora  v temi Turčiji Kemer in dopust 2009. Mislim, da z letovanjem v Kemru, pa tudi drugih krajih v Turčiji ne moreš zgrešiti. To je eno samo razvajanje, uživanje, zabava  in če greš še na kakšnem izlet potem dodaš še širjenje obzorja.  Če te še kaj zanima vprašaj in z veseljem ti odgovorimo.

lp

sonce51

Vendelina jr.  

član od: 17.5.2006

sporočila: 9217

26. jul 2011 16:43

syu je napisal/a:

Jaz pa sem pred dvemi meseci dobila službo, kjer so me prijetno presenetili in mi dejali, da mi bodo vseeno omogočili nekaj prostih dni.

syu

Super. To je dobra novica.

Vendelina jr.

mamazeljka  

član od: 29.3.2006

sporočila: 462

26. jul 2011 17:38

Mi gremo letos v Turčijo, hotel Arancia v vasi Konaki in 12 km oddaljeno od Alanye. Sedaj pa me zanima ali je že bil kdo tam.

LP

mamazeljka

chappy  

član od: 3.7.2007

sporočila: 556

26. jul 2011 19:02

Mamazeljka kdaj pa greste mi gremo 11.8 v hotel Eftalia resort,ki se tudi nahaja v Konakliju.

chappy

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti