9. mar 2012 11:56
Zmejeno! Vsekakor pa uživaaaaj!
Vložena Marelica
9. mar 2012 11:56
Zmejeno! Vsekakor pa uživaaaaj!
Vložena Marelica
9. mar 2012 20:13
V Slovenijo.
Vanja
9. mar 2012 21:35
Mi bomo na Pagu v kampu Staško. Super zadeva!
181604
10. mar 2012 9:14
Poleti je planirano 3 tedensko potovanje od New Yorka do Los Angelesa v lastni režiji. Komaj čakam...
Lizzie
10. mar 2012 10:34
Vanja, v Sloveniji je ful lepo. Če boš šla čez Prešernov trg, pa ob Ljubljanici, se boš počutila kot doma v ZDA. Tujci oblegajo naše lepo mesto in zdi se, da se odlično počutijo. Želim le, da bi bilo tudi takrat lepo vreme.
naor
10. mar 2012 12:12
Razen na morje v znan kraj, kjer dam res "mozak na pašo" in ne gledam ne na dan, ne na uro, še ne vem, kam bom letos šla. Se nekaj svita na obzorju, a bomo videli, kaj bo ...
Je prestopno leto, ko ni kakega posebnega potovanja, bo treba s kakim krajšim izletekom nekam bit zadovoljen.
Čez leto ali dve pa .... zaključek nečesa, kar smo po obrokih že dali skozi, Svilna cesta, zadnji del. Če bo sreča mila, seveda, zato bom pridna, da me ne pusti na cedilu ...
mamamia
10. mar 2012 13:02
imam že za sabo en teden Andaluzije januarja. Bilo je nebeško. Kakor pa stojijo stvari v službi, zna biti, da bo to tudi edini letošnji dopust. Bo pa naslednje leto boljše.
Sonja
3. apr 2012 9:54
Osvežujem temo, ker sem tako vesela, da mi bo letos uspelo na dopust, kar pomeni, da mi bojo podaljšali pogodbo, če so me vprašali za termin. Ju hu
Evo kaj iščem, če mi bo kdo kaj svetoval.
Hrvaška kvarner, Dalmacija ali otoki, moja želja je da najdem mali apartma z zmerno ceno, obvezno s pogledom na morje, čimbolj ob morju, lahko v zakotni vasici, ne maram blokovskih apartmajev. Apartma je lahko skromen, ker ga uporabljam samo za spanje in kuhanje.
Z možem v zgodnjih jutranjih urah kolesariva, potem pa uživava ob šumenju valov in plavanju.
Na plaži brez gužve, kjer narediš nekaj korakov do aparmaja in si prineseš kavo na plažo.
To je moj sanski dopust in tako se mi napolnijo baterije.
Se vam zdim prezahtevna?
Dobrodošle vaše izkušnje in ne pošiljajte me "guglat", ker to delam skoraj vsak dan.
syu
3. apr 2012 11:10
Pri vsem, kar pričakuješ, sploh nisi zahtevna, bojim se le, da so ta pričakovanja preveč za ceno, ki si jo prirpavljena plačati. Koliko ti je še znosno za plačat? Oziroma kaj je zate še zmerna cena? Če si iskala po internetu, verjetno že imaš predstaveo o tem, koliko stane najem takšnega apartmaja, kot si ga želiš, predvsem seveda glede lokacije. Bližje je morju oziroma plaži, dražji je.
Dugi otok? Tam ni pretirane gneče, cene so zmerne. Ugljan, Pašman?
Ali tam nekje v okolici Senja in proti jugu? Poiščeš kak turistično manj oblegan kraj, saj se najde.
Ampak za kakih 60 do 80 evrov na dan se že najde tudi na kaki znani destinaciji.
mamamia
Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Zeljne krpice
Orehova potica po receptu moje mame