29. jun 2011 14:35
Prijateljica se je pred tednom dni vrnila s Krete, imeli so se vrhunsko, od hrane in pijače, do namestitve in ljubeznivosti ljudi, lepota in zanimivosti otoka so znane. Tako, da kar brez strahu, kar se tiče Grčije.
nola
29. jun 2011 14:35
Prijateljica se je pred tednom dni vrnila s Krete, imeli so se vrhunsko, od hrane in pijače, do namestitve in ljubeznivosti ljudi, lepota in zanimivosti otoka so znane. Tako, da kar brez strahu, kar se tiče Grčije.
nola
29. jun 2011 14:58
Za dopuste v Grčiji se zaneljivo ni bati, razen če se odpravljate prav v Atene ali druga velika mesta, pa še tam "dogajanja" niso na sporedu vsak dn. Na ostalih turističnih področjih je pa vse po starem (so povedale punce, ki so se vrnile z dopustovanja na različnih koncih in otokih).
Sonja
29. jun 2011 15:13
Moj sin in njegova punči sta v nedeljo prišla z Lefkasa, super sta se imela, ljudje nadvse prijazni, v neki gostilni sta celo dobila jedilni list v našem jeziku, pa tudi "dober dan", pa "dober tek" se kar potrudijo po naše povedat. Skratka, oba imata same pohvalne besede za tisti otok.
Ognjič
29. jun 2011 22:35
V soboto sem se vrnila s Krete. Bolje kot je bilo, bi bilo skoraj težko. Avena
30. jun 2011 10:27
Jaz pa sem pred dvemi meseci dobila službo, kjer so me prijetno presenetili in mi dejali, da mi bodo vseeno omogočili nekaj prostih dni.
Ker pa sem totalno broke, me je zopet presenetil prijatelj in mi posodil stanovanje v Luciji.
Tako, da letos po dolgih letih dopustujem v Sloveniji.
Kolo pa gre obvezno z nama, da prekolesariva malo našo Primorsko.
syu
30. jun 2011 11:03
Syu .
hedonist
30. jun 2011 14:47
Za tiste, ki se podajajo na Portugalsko. Braganco lahko izpustite. Ravnokar tam preživela 4 dni po službeni dolžnosti. Razen tistega gradu, ki je bil v temi res fascinanten, ni nič.
Me je pa navduševala hrana. Zares okusna.
Pa izjemno poceni je bilo vse. Kava 70 centov.
mimika
Sporočilo je spremenil(a) mimika dne 30. 2011 14:47
30. jun 2011 14:48
Hvala Hedonist seglo mi je do srca.
Prijetno poletje.
syu
30. jun 2011 15:46
Do našega dopusta bo preteklo še kar nekaj vode.Bo treba še pošteno švicati v službi preden bomo uživali,gremo11.8 v Turčijo.Komaj čakam in se veselim.Kot kaže bo julij v službi stresen in bo prav fino dat vse štiri od sebe ter uživati.Turčije se zelo veselim,pred dvema letoma smo se imali fenomenalno in če bo letos pol tako bo super.Me situacija v službi vsak dan bolj spravlja ob živce in mi je misel na dopust v precejšno tolažbo.
chappy
1. jul 2011 7:56
Moje potovanje v Rim je sicer padlo v vodo (pa drugič), se bom šla pa malo namočit v naše morje. Grem v Izolo za nekaj dni in to bo zaenkrat vse. Bolje nekaj kot nič
JJKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Jajčevci s sirom na veganski način
Ploščati špageti z morskimi sadeži