22. jan 2006 12:15
Kaj pa v Crni gori, je kdo ze bil ? Kaksni so kaj hoteli, hrana, .. ? Vsaka informacija je dobrodosla :)) hvala in lp, M
22. jan 2006 12:15
Kaj pa v Crni gori, je kdo ze bil ? Kaksni so kaj hoteli, hrana, .. ? Vsaka informacija je dobrodosla :)) hvala in lp, M
23. jan 2006 9:21
Vesna, sanje so zaenkrat zastojn, denar pa pride, ko ga potrebuješ. Samo verjeti je treba in misliti pozitivno! Lep dan! mojka
23. jan 2006 12:03
Že 3 leta letujemo v Črni gori.Ker nimamo preveč radi gužve smo se odločili za Tivat in ni nam žal, saj je Boka Kotorska prekrasna.Po moje se najbolj splača privat apartma, domači so zelo prijazni in v vsakem trenutku pripravjeni pomagat s čimkoli-od popravila avta do nakupa svežih rib na tržnici in z njihovo pripravo na grilu.Bolje je iti v juliju, ker ni takšne gužve kot v avgustu.Cene so malce poskočile od uvedbe eura a so vseeno v primerjavi z Hrvaško nižje.Predvsem pa so veseli gostov iz Slovenije.
23. jan 2006 12:29
Z malčico letos kar na vikend na Krk... Upam, da bomo kmalu šli kam dlje skupaj...
23. jan 2006 13:46
Majuska je napisal/a: |
Kaj pa v Crni gori, je kdo ze bil ? Kaksni so kaj hoteli, hrana, .. ? Vsaka informacija je dobrodosla :)) hvala in lp, M |
23. jan 2006 13:49
Kje pa ste imeli hotel? Kako se imenuje? Zanima me tudi kje so najlepše plaže: Bečiči, Budva, Tivat ali Miločer? Marjetica Sporočilo je spremenil(a) sluga dne 23. jan 2006 13:51:15
23. jan 2006 14:28
Zvezdana, kje dobiš informacije o najemu apartmajev? Mi raje kuhamo sami, ker nismo vezani na uro. Pa blizu morja naj bi bil apartma, ker smo pri hiši potaplljači. Gobica
23. jan 2006 15:51
sluga ,baje je v Budvi najlepše.Ko meni še malo zrastejo,tudi gremo pogledat Črno goro... Teka
23. jan 2006 18:04
Teka je napisal/a: |
sluga ,baje je v Budvi najlepše.Ko meni še malo zrastejo,tudi gremo pogledat Črno goro... Teka |
23. jan 2006 18:15
Lisička, tukaj imaš link http://www.turizamcg.com/ Najdeš tam vse kar te zanima. Meni so najbolj všeč majhne plaže blizu Jaza, večinoma vedo za njih samo domačini.Potem pa še Plavi horizonti,krasna peščena plaža, ki pa so jo lani "okupirali" Čehi. Lisička, če želiš kontakt na našega domačina, ki ima krasne apt blizu morja, mi pošlji sporočilo na zasebno pošto, da nebom tukaj delala reklame.Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bananin puding z vanilijevimi rogljički
Jabolka v srajčki