18. jan 2006 15:22
Ja, ta "gremo ven" mora imet pa tudi kako streho v bližini, da nas ne bo odplaknil morebitni dež. Vsekakor lahko sodelujem pri organizaciji (če le ne bo vse junija, ko je v službi najbolj vroče). Sicer nisem Ljubljančanka (ampak tudi Tjaš ni), sem pa Rimljanka na stalnem delu v Ljubljani, kot rada rečem.
Predlagam tudi, da dobro premislimo o lokaciji (najboljša bi bila kombinacija s kakim uradnim piknik prostorom, da potem ne ostanejo 4 žrtve, ki vse pospravljajo, ....pa zaradi vremena, ...)
Če bi se zadovoljili z lastnimi prigrizki, bi se morda dalo zmeniti tudi v taki ustanovi, kot je Botanični vrt (bi jim bila taka reč dobra zastonj reklama), potem pa bi najbolj zagreti lahko nadaljevali na kaki gostilniški lokaciji. Bi to šlo? Če bi ideja bila uporabna, se lahko jaz pozanimam v vrtu, sem tam zelo domača. Pa še med cvetočimi gredami bi lahko pobrskali za uporabnimi (v kulinariki in še kako drugače) rastlinami. Prijetno s koristnim torej, pa še vrt lažje upraviči našo prisotnost tudi v času, ko se bašemo z dobrotami, ki jih malce tudi poplaknemo.
Vaz zanima ta varianta?
Za (morebitni) "gostilniški" del srečanja pa bi že našli kako bližnjo in dobro lokacijo.
Pozdrav vsem.
rimljanka