18. jan 2006 9:29
No, da še jaz prstavim piskrček...
Glede Irske je meni tudi žal, ampak brez Julijine pomoči si z Galjo, ne glede na ponujeno pomoč tudi drugih članic foruma, ne bi upali prevzeti.
Jaz sem z vsemi štirimi za organizacijo v Sloveniji. Sem tudi pripravljena prevzeti del organizacije, lahko se tudi dogovorimo, da je znova v MB. Na prvem srečanju smo že govorili o tej možnosti, smo pa nekako ugotavljali, da bi srečanje organizirali spomladi, ko bi že lahko bili na prostem. Po sistemu, da bi vsak prinesel kaj za pod zob in bi potem poskušali, kaj je kdo od nas pripravil. Z Galjo imava tudi že nagledano lokacijo, nekje sem že omenjala, da je blizu kraja prvega srečanja zelo primeren prostor za druženje na prostem (gasilski dom). Če pa bi nas zafrkavalo vreme, smo lahko v notrranjosti gasilskega doma, saj imajo lepo urejen prostor.
To ponujam samo kot možnost, če pa se odločimo, da bo srečanje kje drugje, lahko z Galjo pomagava s kakšno izkušnjo. In seveda ponudiva prevoz z mariborskega konca kamorkoli po Sloveniji.
Predlagam torej, da se najprej zmenimo, kje bi srečanje bilo, potem se dogovorimo za datum, za tem pa potem še ostale podrobnosti.
MAmamia
mamamia