21. okt 2010 19:48
leny, v službi imamo nekaj podobnega iz H. že dolgo, najmanj 2, raje 3 leta. Občasno s kisom raztopimo vodni kamen, sicer dela brezhibno, ob vsakodnevni uporabi, seveda.
rimljanka
21. okt 2010 19:48
leny, v službi imamo nekaj podobnega iz H. že dolgo, najmanj 2, raje 3 leta. Občasno s kisom raztopimo vodni kamen, sicer dela brezhibno, ob vsakodnevni uporabi, seveda.
rimljanka
22. okt 2010 21:33
Tudi jaz sem za prejšnji božič prejela nekaj podobnega, kot je v letaku...super stvarca, čistim pa tudi jaz z malo alkoholnega kisa. Pustim par minut in sperem z vodo. patty
23. okt 2010 19:55
Ma ste me kar zagreli za ta grelnik.Čeprav pri nas za ta namen uporabljamo mikrovalovno.No pač za ,čaj, insant kavo.Tudi zelo hitro zavre voda,sedaj pa dilema a je potreben še grelnik? dari
23. okt 2010 20:12
Pri nas brez grelnika enstavno nebi šlo, tako v službi kot doma. Lažje bi bila brez mikrovalovke.
kobra 1Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | malaga |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Špageti s kozicami in omako Basilico
Ocvrtki s sirom in salso verde