Plitvi predali v kuhinji

Lipa  

član od: 28.7.2003

sporočila: 243

14. jan 2006 22:30

Predalov ni nikoli preveč. Imam 12 plitvih in enega za steklenice. Slednjega ti toplo priporočam. V njem so na vrhu olja, kisi, sojina omaka, spodaj pa pijača. V plitvih pa imam vse "živo": 1. jedilni pribor, 2. začimbe in čaji 3. deske 4. zajemalke in ostali večji pribor 5. kuhinjske brisače in krpe 6. prti za mizo, 7. alu-folija, papir za preko, gumice, nalepke 8. vrečke za gospodinjstvo 9. recepti 10.drobni pripomočki pri peki in kuhi (ločeni v več plastičnih posodicah) 11.pokrovke. 12.čokolada,mak,lešniki,... Živeli predali! Nočka.

tjas  

član od: 15.4.2003

sporočila: 2437

14. jan 2006 22:35

mojka je napisal/a:
Tale ultragranit pa zna biti dober kompromis, med inoxom (ki je všeč meni) in porcelanom (ki je všeč mojemu dragemu). Samo, če imajo kakšen model z dovolj velikim koritom, da v njem lahko brez težav pomivaš tudi pekače iz pečice in ta velike piskre. Mislim, da bi tale Abluo 80 znal biti dovolj velik. Bomo šli pogledat. Pipo pa jaz rabim tudi za na boljer. Ups, čisto sem pozabila na to. Tista iz IKEA je sigurno vprašljiva glede tega. Na koncu se bomo (kot ponavadi) odločili za tisto, ki je bolj uporabna, dizajnerske zadeve pa ostajajo v revijah. Pa nam ni žal. mojka
Ja, jaz sem ravno zaradi bojlerja na koncu pristala na Unitasu. Slovenski proizvajalci imajo še največ izbire takih pip. Pogledaš si jih sicer lahko tudi od Grohe, vendar je cena dvojna v primerjavi s slovenskima proizvajalcema. Če še nisi kupila bojlerja, ti svetujem, da se ne odločiš za Gorenje. Meni je po 14 dneh eksplodiral, na servisu pa so se samo sprenevedali in iskali pri vsakem mojem klicu nove izgovore, zamenjat ga pa niso hoteli. Na koncu sem v Črnučah v trgovini Veto (http://www.veto.si/O_Podjetju.aspx) kupila nemški bojler znamke Stiebel Eltron. Za isto litražo je manjši in mi tako zavzame manj prostora v omari, predvsem pa je bil konkretno cenejši od Gorenja. Za gorenjevega sem plačala 19.000, tale pa me je prišel malo manj kot 14.000 tolarjev. V trgovini so bili zelo prijazni, tako da si že zato zaslužijo mojo pohvalo. Od kar ga imam tudi nimam več težav. tjas

mojka  

član od: 4.6.2005

sporočila: 95

14. jan 2006 22:51

Bojler smo v stari kuhinji menjali ne tako davno nazaj, tako da bomo ostali kar pri starem. Je pa Tiki in dela. Sem razmišljala že tudi o varianti, da bi se mu odpovedala in da se priklopimo kar na toplo sanitarno vodo, vendar sem misel na to opustila, ker sem navajena, da imam vsak trenutek toplo (vročo) vodo. Pri centralni pa čez zimo bi že šlo, poleti pa ogrevamo vodo bolj v terminih za tuširanje. No, pa sem mislila, da sem v dveh letih odkar bolj ali manj planiram tole našo novo kuhinjo obdelala že vse teme. Neverending story. V marcu (ko bo mizar zaključil) bo vsekakor s kuhinjo za nekaj časa mir (vsaj 10 let?), potem pa pride na vrsto dnevna soba, pa .... Tole okrog bojlerja pa me vseeno še malce grize. Kako shajate tisti, ki ga nimate? Če bi ga vrgli ven, bi spet malo pridobili na prostoru. mojka

Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.

Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.

Forumi (vroče teme)

Kaj jutri za kosilo?Trixi
MOJ vrtmalaga
malo za hecanjica1998
Kaj danes za zajtrkjohana
Ločevanje živil 90. dni - 5. deldočka

Video recepti