15. jan 2006 16:40
Mamamia, včeraj zjutraj sem bila kar malo žalostna. Obisk prve (najbližje) trgovine je bil zaman. Potem se je v kleti prevrnila, na srečo ne polna, steklenica orehovca. Saj če bi bila sama, bi vse skupaj pustila. Ampak tašča... Potem sem odhitela fantom pripraviti malico, ki je bila zaradi poteka del pozneje kot planirano, kar je pomenilo, da me pred 11 ni bilo v ribarnici. Potem se mi je po hlačah vsula neka oker barva, ki je bila na drveh. Hitro sem jih poskusila počistiti, da bom vsaj približno za med ljudi. In potem je bilo treba kar v dve trgovini. Rešil me je najboljši sosed, kjer pa je bila neznanska gneča (sobota ob pol 12), da sem morala parkirati na pločniku. Nato k mami po kosilo za fante, pa na gradbišče. Ob 4 sem bila ponovno doma: zamesila sem kruh, si pobarvala lase, obesila žehto, dala novo prat, naredila višnjevo omako za panna cotto, dokončala kruh, spakirala hrano, se stuširala in 5 čez 7 sem bila že na lokaciji večerje. Si lahko predstavljate, da sem požela val navdušenja s še toplim kruhom.
Ne mamamia, desperate nisem mogla biti, ker ni bilo časa.
Na koncu je bilo vse vredu. Gostje so bili navdušeni nad hrano.
Sporočilo je spremenil(a) mimika dne 15. jan 2006 16:46:21