17. maj 2006 21:03
Hvala Vrana. Torej bom imela "mladičke". Super. Julija
17. maj 2006 21:03
Hvala Vrana. Torej bom imela "mladičke". Super. Julija
18. maj 2006 7:46
A sigurno oživijo po zmrzovanju? Mene je kar mal strah probavat, ker na te svoje pazim kot na male otročičke...
18. maj 2006 13:11
T-baby, si tiste kozarčke potem imela na sobni temperaturi ali v hladilniku?? Pa hvala za ponudbo za novo kombušo. Se bom zagotovo spomnila nate, če mi umre.) Kefirjeve kristalčke sem že dala zmrznit, a sem jih zmrznila v tekočini. Ali bo ok, oziroma kako se pravilno zamrzujejo?? Hvala Julija
18. maj 2006 13:22
Mlečne kefirjeve gobice sem že dala zamrznit in je bilo vse v redu z njimi. Oprala sem jih z vodo, dodala mleko in dala v zmrzovalnik v plastični posodici s pokrovčkom. Čez nekaj tednov sem odmrznila, oprala, dala v mleko, da vidim, če bo res uspelo, ker sem tudi sama malce dvomila. Torej, če imate kdaj preveč kefirjevih gobic, jih lahko mirno zamrznete, če se pojavi kak interesent. Lp iz Mb riba-ribica
19. maj 2006 8:32
a, mi la kdo pomaga kako pripraviti kristalčke in zakaj so zdravi???
19. maj 2006 22:51
Prosim, prosim, prosim, mi lahko kdo da kefirjevo gobico? Sem z Gorenjske in bom zelo hvaležna. Pozdrav. Pesnica
20. maj 2006 1:04
Hvala, hvala in še enkrat hvala za tako izčrpne informacije!
20. maj 2006 8:31
Če bi kdo, ki pride na piknik želel kefirjevo gobico (1 še imam za oddat), naj se oglasi ali pa me na pikniku pocuka za rokav. jade
20. maj 2006 11:43
Haloooo a nobeden ne rabi kefirčkota? jade
20. maj 2006 12:24
Tudi jaz bom prinesla dva mlečna kefirčka. Pa dve kombuši. VranaKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Trixi |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Hrustljava solata
Korenčkova juha