17. avg 2006 22:25
zivjo, tdi mene zanima kombucha ... ne vem pa kaj je ZS punce, jo imate se vedno? amygdala
17. avg 2006 22:25
zivjo, tdi mene zanima kombucha ... ne vem pa kaj je ZS punce, jo imate se vedno? amygdala
18. avg 2006 7:57
Gobice sem danes že poslala po pošti. Če še katero zanima, ker se mi bodo zopet namnožile čez kak teden...???
18. avg 2006 9:44
Imam kefirjeve gobice in kombušo za oddajo. Če jo katera/i želi, naj mi piše na ZS. Julija
18. avg 2006 18:11
T-baby, poslala naslov, hvala hvala amygdala
18. avg 2006 21:22
mene pa zanima,če ima katera gobico za kefir /imela sem jo pred leti -je pa bila taka kot morska goba-no obliko je imela tako je bela/.Pred kratkim sem imela nekakšne kristale za kefir -mi pa niso nič rasli ,tudi kefir ni takšnega okusa kot pri gobici. Če katera ve kaj imam v mislih naj mi sporoči,hvala v naprej. majdapog
18. avg 2006 22:14
majdapog, imam kefirjevo gobico. Sporoči na ZS, če jo želiš. rimljanka
19. avg 2006 17:49
Tudi jaz bi imela gobico za kefir - ampak mlečnega - vodni mi ni preveč všeč. Če jo ima katera viška, bi se priporočala. Hvala vnaprej! mmbrlan
24. avg 2006 22:08
danes sem dobila kombucho, hvala t-baby ... čaj se že hladi! brskam po netu in sem našla tole - glinene posode lahko nekako načne kislina kombučinega pripravka in se iz gline izloči svinec kar je slabo, se lahko zastrupis ... link: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retriev lp! mandeljček
25. avg 2006 2:05
mandeljcek je napisal/a: |
danes sem dobila kombucho, hvala t-baby ... čaj se že hladi! brskam po netu in sem našla tole - glinene posode lahko nekako načne kislina kombučinega pripravka in se iz gline izloči svinec kar je slabo, se lahko zastrupis ... link: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/entrez/query.fcgi?cmd=Retriev lp! mandeljček |
25. avg 2006 22:03
res je, sem slisala nekaj o prenizki peki ... le da nisem sigurna ali gline ali tudi glazure, zato nism omenjala :) moja kombucha spi v stekleni ... na dnu. pomezik mandeljčekKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | Dragička |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Kremni rezanci s tartufi
Nadevani paradižniki po grško (Gemista)