Jupi ja ja ja... jupi ja... jaz imam doma vključen internet... jupi...
Pozdravček
Jupi ja ja ja... jupi ja... jaz imam doma vključen internet... jupi...
Pozdravček
11. jan 2006 18:56
Dobrodošla med odvisniki...
11. jan 2006 19:14
Ja, tudi jaz sem vsaki dan več na računalniku.. Malo tu, malo tam.. Otroka me postrani gledata, kadar jim rečem, da sem zdaj jaz na vrsti ! Celo v službi prešaltam na to stran. Sodelavka me je videla in rekla: "Tudi jaz sem večkrat na strani Kulinarične Slovenije" MYCHELLE
11. jan 2006 20:14
Dragička ,te čisto razumem,jaz ga imam samo doma v službi pa ne.Če ne grem vsaj enkrat na dan gor mi je dolgčas,sploh ne vem kaj sem včasih počela ko ga nismo imeli. lp goga
11. jan 2006 20:36
Mamamia, katero multifunkcijsko napravo si pa kupila? Razmišljam o njej in iščem čimbolj ugodno razmerje cena/kvaliteta/zahteve, ki jih imam. Hvala za odgovor. rimljanka
11. jan 2006 21:01
hja internet,dans skorej že ne morš brez njega. staln vir informacij, takšnih in drugačnih. ampak kulinarična slovenija je pa najbolša:)))))))))))))))))))) maestro1
11. jan 2006 21:10
Dragička, je bilo samo vprašanje časa, ne? Nisi dolgo vzdržala, kajne? Super, spet bova lahko bluzile dolgo v noč. Jutri sem nočna, se dobiva! Ne pozabi! LP! Galja
11. jan 2006 21:22
Jaz imam pa celo....., da se vzdržim grdih besed. Že skoraj 3 tedne je minilo odkar smo odpovedali siol in šli k T-2 ju, zdaj pa imamo..... Internetni mrk. Nič ne dela, ne telefon, ne net in počutim se kot v kamneni dobi. Koliko časa bo še trajalo pa nimam pojma. lp Vesna Vesna Milek Recko
11. jan 2006 22:58
Pri Siolu imam večkrat težave s povezavo na internet. Kar naprej moram recitirati modem, čeprav menim , da je to le izgovor Siola za njihove tehnične napake. Razmišljala sem o T-2. Reca, kaj pravi T-2, zakaj mrk? Lp, Nelly Sporočilo je spremenil(a) Nelly dne 11. jan 2006 22:58:23
11. jan 2006 23:24
T-2 pravi da zaradi Siolovih prednapetostnih zaščit, a Siol pravi da T-2 nima porihtane opreme... Klasika!
12. jan 2006 2:07
Menim, da gre zgolj za nagajanje konkurentu - cenejšemu ponudniku storitev. Se motim? Lp, Nelly Sporočilo je spremenil(a) Nelly dne 12. jan 2006 03:12:28Kulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | ![]() |
malo za hec | ![]() |
MOJ vrt | ![]() |
Kaj danes za zajtrk | ![]() |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | ![]() |
Domači sladoled za vroče poletje
Zelenjavna zloženka