13. jan 2006 7:42
Jaz sem ga kupila v Mercatorju, v bistvu je tubica s čokoladno kuverturo. Imam enega tankega in eno debelo tubo z različnimi nastavki in debelinami (gladek, nazobčan,...). ANJA
Jaz sem ga kupila v Mercatorju, v bistvu je tubica s čokoladno kuverturo. Imam enega tankega in eno debelo tubo z različnimi nastavki in debelinami (gladek, nazobčan,...). ANJA
Vse živo sem že delala za naše sladke otročke ,vem da je enkrat bila želja torte z motivom morske deklice ,torto sem oblila s čokoladno glazuro ,morsko deklico sem si narisala na debelejši papir ,izrezala, dala na torto in naredila obris s pomočjo lesene palčke za ražnjiče ,naprej sem uporabljala barve v tubi -dobijo Merkatorju-,vmes pa sem si še pomagala z topljeno čokolado ,ki sem si jo dala v plastično vrečko ,odrezala "špico"...... Marta
13. jan 2006 8:06
Jp, s pomočjo želja otrok se lahko zelo dobro usposobimo z okraševanjem tort... že to, da ti ni potrebno razmišljati, kako bi torto okrasil je veliko... potem pa je potrebno samo še domišljiji pustiti prosto pot- IN TO JE TO Lep dan vam želimKulinarična Slovenija ne odgovarja za vsebino foruma! Vse napisano je odgovornost piscev besedil.
Za pošiljanje sporočila v forum, morate biti vpisani v KulSlo. Kliknite na VPIS! Če ste že vpisani in niste prijavljeni se prijavite.
Kaj jutri za kosilo? | johana |
MOJ vrt | Nikita |
malo za hec | anjica1998 |
Kaj danes za zajtrk | johana |
Ločevanje živil 90. dni - 5. del | dočka |
Bujta repa
Palačinkina torta z malinami